Hydrabio Ser

Concentrat hidratant intensiv

Îngrijire zilnică

Piele sensibilă deshidratată

Brevetul Aquagenium

Pentru cine este indicat?

Adulți, Adolescenți

Ce ingrediente conține?

Descoperă compoziția

Eficacitate demonstrată

Eficiența hidratării 24h (1)

 • Hidratează instant și pe termen lung
 • Netezește pielea și îi redă stralucirea
 • Toleranță foarte bună - Non-comedogenic - Textura netedă, extra-fresh - Bază excelentă de machiaj
  Află mai multe

  Toate produsele BIODERMA sunt formulate în conformitate cu principiile ecobiologiei. Un concept aflat în centrul abordării NAOS pentru a respecta ecosistemul pielii și a-i menține sănătatea. Pe termen lung.

  Hydrabio Ser reumple nevoile zilnice de apă ale pielii pentru hidratarea sa imediată și relansează mecanismele naturale de rehidratare ale pielii pentru rezultate de lungă durată. Combină brevetul AquageniumTM și ingrediente active hidratante puternice (Acid Hialuronic, Xilitol și Glicerină) pentru a stimula 3 mecanisme de hidratare. Aduce apa pe piele, o menține în profunzime și o face să circule stimulând producția de canale de apă în piele numite aquaporine.

  Face FACE
  Neck NECK

  Dimineața și seara

  • Etapa 1 Aplicați Hydrabio Ser pe față și gât după curățare.
  • Etapa 2 Masați delicat până la absorbire.

  Produse cu eco-design: Lucrăm zilnic la îmbunătățirea produselor noastre pentru a minimiza impactul lor asupra mediului înconjurător. Cele mai multe dintre produsele noastre sunt fabricate din plastic 100% reciclabil, toate cutiile noastre exterioare sunt 100% reciclabile și sunt fabricate din hârtie provenită din păduri gestionate durabil. Instrucțiuni de sortare: Vă rugăm să consultați instrucțiunile locale de sortare pentru a recicla produsul cât mai corect.

  În fiecare zi pielea feței pierde apă și această pierdere zilnică de apă se aplică tuturor, bărbați și femei din toate țările, indiferent de vârsta lor sau de tipul de piele. Pielea este un ecosistem inteligent și dinamic, în interacțiune permanentă cu mediul său. În condiții normale, pielea ar putea fi rehidratată în mod natural, dar unii factori externi precum poluarea, razele UV, tutunul, alcoolul, oboseala, stresul și schimbările climatice cresc deshidratarea pielii prin modificarea acestor mecanisme naturale. Pielea nu mai este capabilă să-și genereze corect hidratarea naturală și se deshidratează. Epiderma s-ar putea descompune, forma micro-riduri și se poate strânge. În consecință, tenul își pierde culoarea naturală și devine ternă.

  Testat sub control dermatologic

  Hidratează
  Eficacitate hidratantă: 24 ore (1)

  Netezește
  Piele suplă: 85% (2)
  Piele catifelată: 70% (2)

  Află mai multe

  Acest produs a fost formulat conform abordării ecobiologice a laboratoarelor NAOS pentru a vă oferi cea mai bună îngrijire. La baza acestui produs se află:

  Apa și lipidele sunt componente esențiale ale pielii, care îi facilitează hidratarea. În cazul unui dezechilibru, pielea se deshidratează și nu își mai îndeplinește funcțiile în mod corect. Acest complex brevetat stimulează sinteza de lipide și aquaporine. Aquaporinele sunt „canale de apă” găsite în mod natural în piele, ele transportă apa la celulele epidermice. Brevetul a fost dezvoltat de Institutul de Cercetare NAOS și a fost conceput în Aix-en-Provence, în cadrul laboratoarelor noastre.

  Factorii externi de stres pot face pielea reactivă și sensibilă. Acest complex brevetat crește pragul de toleranță a pielii - indiferent de tipul de piele - pentru a-și consolida rezistența. Brevetul a fost dezvoltat de Institutul de Cercetare NAOS și a fost conceput în Aix-en-Provence, în cadrul laboratoarelor noastre.

  Descoperă lista de ingrediente