Sébium Hydra

Îngrijire hidratantă şi calmantă complementară tratamentelor antiacnee care usucă pielea.

Îngrijire zilnică

Piele predispusă la acnee

Brevetul Fluidactiv

Pentru cine este indicat?

Adulți, Adolescenți

Ce ingrediente conține?

Descoperă compoziția
Prescribed by dermatologists PRESCRIBED_BY_DERMATOLOGISTS

Eficacitate dovedită

Pielea este hidratată timp de 8 ore: 24h *

 • Hidratează intens
 • Reduce senzația de piele care ține
 • Calmează roșeața și calmează pielea
 • Toleranță foarte bună - Non-comedogenic - Poate fi folosit ca bază de machiaj
  Află mai multe

  Toate produsele BIODERMA sunt formulate în conformitate cu principiile ecobiologiei. Un concept aflat în centrul abordării NAOS pentru a respecta ecosistemul pielii și a-i menține sănătatea. Pe termen lung.

  Sebium Hydra este formulat special pentru a contracara biologic efectele secundare temporare ale tratamentelor dermatologice:
  - Agenții de hidratare (glicerină) și de restructurare biomimetică (ceramide) combat descuamarea și senzația de etanșeitate.
  - Proprietățile anti-iritante ale enoxolonului și alantoinei calmează și reduc roșeața.
  - Complexul exclusiv brevetat Fluidactiv ™ reglează biologic calitatea sebumului, împiedicând obturarea porilor şi limitează formarea imperfecţiunilor.

  Face FACE

  O dată sau de două ori pe zi

  • Etapa 1 Aplicați o dată sau de două ori pe zi după curăţarea prealabilă cu Sebium Gel Spumant sau Sebium H2O
  • Etapa 2 Masați delicat până la absorbire.

  Dacă problema persistă, consultați medicul specialist.

  Produse cu eco-design: Lucrăm zilnic la îmbunătățirea produselor noastre pentru a minimiza impactul lor asupra mediului înconjurător. Cele mai multe dintre produsele noastre sunt fabricate din plastic 100% reciclabil, toate cutiile noastre exterioare sunt 100% reciclabile și sunt fabricate din hârtie provenită din păduri gestionate durabil. Instrucțiuni de sortare: Vă rugăm să consultați instrucțiunile locale de sortare pentru a recicla produsul cât mai corect.

  Izotretinoina este un medicament care tratează acneea severă și / sau rezistentă. Este prescris doar de medicul dermatolog care înțelege în totalitate implicațiile tratamentului și ține supraveghere medicală pacientul pentru efecte secundare.

  Acest tratament, recunoscut ca fiind foarte eficient, provoacă efecte secundare „dependente de doză” și care, de asemenea, variază de la un pacient la altul: erupții pe față (în special la începutul tratamentului), senzație de piele care ține, piele uscată, piele care se cojește, zone roșii, buze uscate și crapate etc.

  A trăi cu tratamemtul izotretinoinei poate fi dificil din punct de vedere estetic și psihic, din cauza efectelor secundare.
  Pacienții au tendința de a întrerupe tratamentul din cauza efectelor secundare relativ intense. De aceea, pentru a îmbunătăți respectarea tratamentului, este necesară o îngrijire complementară.

  Rezultate dovedite prin studii clinice

  Hidratează
  Piele hidratată: 97% (1)

  Reduce senzația de piele care ține
  Piele moale și catifelată: 100% (2)

  Ameliorează pielea
  Confort imediat: 97% (1)

  Află mai multe

  Hidratează
  Pielea hidratată timp de 24 de ore (3)

  Reduce senzația de piele care ține
  Senzatie de etanșeitate: -59% (1)

  Calmează
  Pielea mai catifelată: 95% (1)

  Află mai multe

  Acest produs a fost formulat conform abordării ecobiologice a laboratoarelor NAOS pentru a vă oferi cea mai bună îngrijire. La baza acestui produs se află:

  Modificările de calitate ale sebumului pot fi responsabile pentru apariția imperfecțiunilor, precum imperfecțiuni la nivelul pielii. Acest complex brevetat luptă împotriva îngroșării sebumului, pentru a preveni blocarea porilor și pentru a reduce riscul apariției imperfecțiunilor. Brevetul a fost dezvoltat de Institutul de Cercetare NAOS și a fost conceput în Aix-en-Provence, în cadrul laboratoarelor noastre.

  Factorii externi de stres pot face pielea reactivă și sensibilă. Acest complex brevetat crește pragul de toleranță a pielii - indiferent de tipul de piele - pentru a-și consolida rezistența. Brevetul a fost dezvoltat de Institutul de Cercetare NAOS și a fost conceput în Aix-en-Provence, în cadrul laboratoarelor noastre.

  Descoperă lista de ingrediente