Sébium H2O

Apă micelară dermatologică care elimină machiajul şi curăţă delicat pielea fără a o usca.

Igienă zilnică fără clătire

Piele mixtă sau grasă

Tehnologia Micelară

Pentru cine este indicat?

Adulți, Adolescenți

Ce ingrediente conține?

Descoperă compoziția
Prescribed by dermatologists Prescris de medicii dermatologi

Eficacitate dovedită

95% dintre voluntari au considerat că au pielea purificată. *

 • Curăță fără să usuce pielea
 • Purifică pielea și limitează secreția de sebum
 • Oferă o senzație imediată de prospețime
 • Îndepărtează machiajul de pe față
 • Toleranță foarte bună - Non-comedogenic - Nu necesită clătire
  Află mai multe

  Toate produsele BIODERMA sunt formulate în conformitate cu principiile ecobiologiei. Un concept aflat în centrul abordării NAOS pentru a respecta ecosistemul pielii și a-i menține sănătatea. Pe termen lung.

  Sebium H2O este o apă micelară care elimină machiajul şi curăţă delicat pielea mixtă sau grasă, care imită structura naturală a pielii pentru o îndepărtare a machiajului cu un respect total chiar şi pentru cea mai sensibilă piele. Îmbogăţită cu agenţi de purificare, gluconat de zinc și sulfat de cupru, Sebium H2O purifică şi limitează secreţia glandelor sebacee din piele. Complexul natural brevetat creşte pragul de toleranță a pielii.

  Face Față

  Dimineața și/sau seara

  • Etapa 1 Aplicați Sebium H20 pe o discheta demachiantă
  • Etapa 2 Curățați ușor și / sau îndepărtați machiajul de pe față.
  • Etapa 3 Nu este necesară clătirea

  <p>Produse cu eco-design: Lucrăm zilnic la îmbunătățirea produselor noastre pentru a minimiza impactul lor asupra mediului înconjurător. Cele mai multe dintre produsele noastre sunt fabricate din plastic 100% reciclabil, toate cutiile noastre exterioare sunt 100% reciclabile și sunt fabricate din hârtie provenită din păduri gestionate durabil. Instrucțiuni de sortare: Vă rugăm să consultați instrucțiunile locale de sortare pentru a recicla produsul cât mai corect.</p>

  Pielea mixtă și grasă se caracterizează prin exces de sebum, fie pe zona T (ten mixt), fie pe întreaga față (ten gras). Semnele clinice asociate sunt strălucire, piele ternă și adesea porți dilatați. Ocazional pot apărea coșuri relativ inflamate sau puncte negre. Dacă aceste semne apar periodic, pielea este considerată predispusă la acnee.

  Testat sub control dermatologic

  Curăță fără să usuce pielea Blândețea procesului de curățare: 95% (1) Elimină 93% din microparticule pe piele (2) Purifică pielea Piele purificată: 95% (1)

  Află mai multe

  Acest produs a fost formulat conform abordării ecobiologice a laboratoarelor NAOS pentru a vă oferi cea mai bună îngrijire. La baza acestui produs se află:

  Institutul de Cercetare NAOS a inventat apa micelară care îndepărtează machiajul și curăță pielea, fără să necesite clătire. Micelele, a căror compoziție este inspirată de lipidele pielii, sunt micro-picături de curățare invizibile. Acestea au capacitatea de a capta impuritățile, păstrând în același timp filmul hidrolipidic pentru protecția pielii. Acest brevet dezvoltat de Institutul de Cercetare NAOS a fost conceput în Aix-en-Provence, în cadrul laboratoarelor noastre.

  Factorii externi de stres pot face pielea reactivă și sensibilă. Acest complex brevetat crește pragul de toleranță a pielii - indiferent de tipul de piele - pentru a-și consolida rezistența. Brevetul a fost dezvoltat de Institutul de Cercetare NAOS și a fost conceput în Aix-en-Provence, în cadrul laboratoarelor noastre.

  Descoperă lista de ingrediente