Sensibio AR

Îngrijire anti-roșeață pe termen lung. Ultra-confort

Îngrijire zilnică

Pielea sensibilă predispusă la roșeață

Brevetul Rosactiv

Pentru cine este indicat?

Adulți, Adolescenți

Ce ingrediente conține?

Descoperă compoziția
Prescribed by dermatologists Prescris de medicii dermatologi

Eficacitate demonstrată

Reducere roșeața: 73%. *

 • Previne și reduce intensitatea roșeaței
 • Calmează
 • Hidratează
 • Toleranță foarte bună - Non-comedogenic - Bază excelentă de machiaj - Formulă neparfumată
  Află mai multe

  Toate produsele BIODERMA sunt formulate în conformitate cu principiile ecobiologiei. Un concept aflat în centrul abordării NAOS pentru a respecta ecosistemul pielii și a-i menține sănătatea. Pe termen lung.

  Sensibio AR reduce și previne înroșirea: roșeață temporară intensă, roșeață permanentă, vase mici vizibile. Brevetul exclusiv RosactivTM reduce roșeața și o împiedică să apară prin acționarea biologică asupra tuturor celulelor pielii implicate în inițierea și agravarea acestei roșeți: - Inhibă producerea de proteine ​​responsabile de vasodilatație și, prin urmare, aspectul și persistența înroșirii. - Și limitează eliberarea unei molecule care declanșează reacții alergice menținând și agravând vasodilatația. Deoarece pielea sensibilă predispusă la roșeață este deosebit de fragilă, produsul Sensibio AR ameliorează, de asemenea, senzațiile de disconfort și supraîncălzire, datorită unei combinații de ingrediente active selectate pentru proprietățile lor calmante și de ameliorante: enoxolona, ​​alantoina și canola, o combinație de agenți calmanți intenși, instantaneu reduce senzațiile de încălzire. Glicerina și Canola hidratează, întăresc funcția de barieră și oferă un confort real pielii. Complexul natural brevetat D.A.F. ™ (Dermatologic Advanced Formulation) crește pragul de toleranță al pielii.

  Face Față

  Dimineața și seara

  • Etapa 1 Aplicați Sensibio AR pe pielea curată.
  • Etapa 2 Masați ușor până se absoarbe.

  Se aplică pe pielea sănătoasă. Acest produs nu este medicament. Adresați-vă medicului dermatolog sau farmacist pentru sfaturi. În cazul senzaţiei intense de supraîncălzire, Sensibio AR poate fi uneori combinat cu Sensibio Forte, un tratament calmant cu acțiune rapidă. În timpul perioadelor însorite, recomandăm utilizarea fotoprotecţiei adaptate pentru pielea sensibilă, reactivă, un tratament de fotoprotecţie calmantă şi anti-roşeaţă.

  Produse cu eco-design: Lucrăm zilnic la îmbunătățirea produselor noastre pentru a minimiza impactul lor asupra mediului înconjurător. Cele mai multe dintre produsele noastre sunt fabricate din plastic 100% reciclabil, toate cutiile noastre exterioare sunt 100% reciclabile și sunt fabricate din hârtie provenită din păduri gestionate durabil. Instrucțiuni de sortare: Vă rugăm să consultați instrucțiunile locale de sortare pentru a recicla produsul cât mai corect.

  Pielea sensibilă poate fi pielea reactivă care tinde să se înroșească foarte ușor. Această roșeață poate fi temporară și apare ocazional: acesta este fenomenul de înroșire care poate fi însoțit de senzația de disconfort (furnicături, supraîncălzire etc.). Uneori, roșeața este permanentă: aceasta este denumită eritroză. În unele cazuri, pe piele apar chiar și vase mici de sânge: acesta este fenomenul cuperozei. Rozaceea este o boală inflamatorie a pielii care, deși este inițial minoră, se dezvoltă de-a lungul timpului și se manifestă cu roșeață cronică a nasului, obraji și uneori și bărbia și fruntea.

  Rezultate dovedite prin studii clinice

  Reduce intensitatea roșeaței Reducere roșeață: 73% (1) Reducerea petelor roșii: -35% (2) Calmează Piele ameliorată: 77% (3) Reducerea senzației de piele care ține: -75% (2) Reducerea senzației de piele aspră: -80% (2) Hidratează Piele mai confortabilă: 73% (2)

  Află mai multe

  Acest produs a fost formulat conform abordării ecobiologice a laboratoarelor NAOS pentru a vă oferi cea mai bună îngrijire. La baza acestui produs se află:

  Roșeața este cauzată în principal de dilatarea și slăbirea capilarelor. Acest complex brevetat acționează asupra unui factor care contribuie la modificările micro-vaselor. Rosactiv™ este dezvoltat de Institutul de Cercetare NAOS, a fost conceput în Aix-en-Provence, în cadrul laboratoarelor noastre.

  Factorii externi de stres pot face pielea reactivă și sensibilă. Acest complex brevetat crește pragul de toleranță a pielii - indiferent de tipul de piele - pentru a-și consolida rezistența. Brevetul a fost dezvoltat de Institutul de Cercetare NAOS și a fost conceput în Aix-en-Provence, în cadrul laboratoarelor noastre.

  Descoperă lista de ingrediente