Sensibio AR BB Cream

Îngrijire anti-roșeață.Protejează și uniformizează pielea.

Îngrijire zilnică

Pielea sensibilă predispusă la roșeață

Brevetul Rosactiv

Pentru cine este indicat?

Adulți, Adolescenți

Ce ingrediente conține?

Descoperă compoziția
Prescribed by dermatologists Prescris de medicii dermatologi

Eficacitate demonstrată

Complexitate armonizată: 100%. *

 • Reduce biologic, previne și camulfează roșeața
 • Uniformizează tenul și stimulează strălucirea sa naturală
 • Netezește pielea pentru un aspect catifelat
 • Calmează
 • Hidratează
 • Protejează împotriva razelor UV (SPF 30) *
 • Non-comedogenic
  Află mai multe

  Toate produsele BIODERMA sunt formulate în conformitate cu principiile ecobiologiei. Un concept aflat în centrul abordării NAOS pentru a respecta ecosistemul pielii și a-i menține sănătatea. Pe termen lung.

  Sensibio AR BB Cream este primul tratament anti-roșeață pentru ten cu zero imperfecțiuni, care reduce roșeața reglând factorul biologic responsabil de vasodilatație, protejează împotriva razelor UV care agravează eritroza, uniformizează tenul și îmbunătățește strălucirea pentru o piele fără cusur. Dezvoltat de cercetarea avansată a BIODERMA, complexul brevetat ROSACTIV™ funcționează pe factorul care determină modificarea micro-motorului. Enoxolona, alantoina și canola, o combinație de agenți calmanți intensi, reduc instantaneu senzațiile de încălzire. Complexul natural brevetat D.A.F. ™ (Dermatologic Advanced Formulation) crește pragul de toleranță al pielii. Glicerina și canola hidratează, întăresc funcția de barieră și asigură un confort real pielii. Pudrele și pigmenți iluminatori ascund roşeaţa, lăsând un finisaj catifelat și mat şi sporesc luminozitatea pielii.

  Face FACE

  Dimineața - 7 zile pe săptămână

  • Etapa 1 Curățați pielea cu Sensibio H2O AR.
  • Etapa 2 Aplicați Sensibio AR BB cream.
  • Etapa 3 Întindeți până când textura se unformizează cu tenul.

  Evitați contactul cu ochii.

  Produse cu eco-design: Lucrăm zilnic la îmbunătățirea produselor noastre pentru a minimiza impactul lor asupra mediului înconjurător. Cele mai multe dintre produsele noastre sunt fabricate din plastic 100% reciclabil, toate cutiile noastre exterioare sunt 100% reciclabile și sunt fabricate din hârtie provenită din păduri gestionate durabil. Instrucțiuni de sortare: Vă rugăm să consultați instrucțiunile locale de sortare pentru a recicla produsul cât mai corect.

  Pielea sensibilă poate fi pielea reactivă care tinde să se înroșească foarte ușor. Această roșeață poate fi temporară și apare ocazional: acesta este fenomenul de înroșire care poate fi însoțit de senzații de disconfort (furnicături, supraîncălzire etc.). Uneori, roșeața este permanentă: aceasta este denumită eritroză. În unele cazuri, pe piele apar chiar și vase mici de sânge: acesta este fenomenul cuperozei. Rozaceea este o boală inflamatorie a pielii care, deși este inițial minoră, se dezvoltă de-a lungul timpului și se manifestă cu roșeață cronică a nasului, obrajilor și uneori și bărbia și fruntea.

  Testat sub control dermatologic

  Camulfează roșeața Roșeață mascată: 90% * Uniformizează pielea Complexitate armonizată: 100% * Calmează Piele catifelată 85% *

  Află mai multe

  Sporește luminozitatea pielii Piele mai radiantă: 100% * Hidratează Piele hidratată: 95% *

  Află mai multe

  Acest produs a fost formulat conform abordării ecobiologice a laboratoarelor NAOS pentru a vă oferi cea mai bună îngrijire. La baza acestui produs se află:

  Roșeața este cauzată în principal de dilatarea și slăbirea capilarelor. Acest complex brevetat acționează asupra unui factor care contribuie la modificările micro-vaselor. Rosactiv™ este dezvoltat de Institutul de Cercetare NAOS, a fost conceput în Aix-en-Provence, în cadrul laboratoarelor noastre.

  Factorii externi de stres pot face pielea reactivă și sensibilă. Acest complex brevetat crește pragul de toleranță a pielii - indiferent de tipul de piele - pentru a-și consolida rezistența. Brevetul a fost dezvoltat de Institutul de Cercetare NAOS și a fost conceput în Aix-en-Provence, în cadrul laboratoarelor noastre.

  Descoperă lista de ingrediente