Sensibio Contur de Ochi

Contur ochi calmant și hidratant pentru pielea sensibilă.

Îngrijire zilnică

Piele sensibilă

Brevetul Toleridine™

Pentru cine este indicat?

Adulți, Adolescenți

Ce ingrediente conține?

Descoperă compoziția

Eficacitate dovedită

Efect decongestionant: 85%. *

SENSIBIO EYE

  • Reduce pungile de sub ochi și ridurile fine
  • Calmează și decongestionează pielea
  • Hidratează

Toleranță foarte bună pentru ochi - Textură gel-cremă, bază foarte bună pentru machiaj - Potrivit pentru purtătorii de lentile de contact- Formulă neparfumată

Află mai multe

banner club naos

 

Toate produsele BIODERMA sunt formulate în conformitate cu principiile ecobiologiei. Un concept aflat în centrul abordării NAOS pentru a respecta ecosistemul pielii și a-i menține sănătatea. Pe termen lung.

Sensibio Contur Ochi calmează instantaneu senzaţia de disconfort și iritaţie din zona ochilor, întărește biologic rezistența cutanată la agresiunile externe și crește pragul de toleranță al pielii sensibile.

O nouă descoperire biologică pentru pielea sensibilă, brevetul Toleridine™, amplificat de complexul natural brevetat DAF (Formulă dermatologică avansată), inhibă producţia de molecule pro-inflamatorii și, astfel, face pielea mai puțin reactivă.

Cafeina, un ingredient decongestionant, ajută la reducerea pungilor de sub ochi.

Eyes Ochi și pleoape

Dimineața și/sau seara

  • Etapa 1 Aplicați Sensibio Contur Ochi pe ploape și în jurul ochilor, după curățare.
  • Etapa 2 Masați delicat din interior spre exterior până la absorbire.

Produse cu eco-design: Lucrăm zilnic la îmbunătățirea produselor noastre pentru a minimiza impactul lor asupra mediului înconjurător. Cele mai multe dintre produsele noastre sunt fabricate din plastic 100% reciclabil, toate cutiile noastre exterioare sunt 100% reciclabile și sunt fabricate din hârtie provenită din păduri gestionate durabil. Instrucțiuni de sortare: Vă rugăm să consultați instrucțiunile locale de sortare pentru a recicla produsul cât mai corect.

Pielea sensibilă nu poate să-și joace rolul de barieră protectoare împotriva iritanților. Machiajul, îndepărtarea machiajului, poluarea, stresul extern: pielea este slăbită și întărită zi de zi. Pielea sensibilă se exprimă prin senzații de căldură, disconfort și roșeață răspândită sau localizată. Se deshidratează cu ușurință și uscarea care rezultă automat își menține fragilitatea și duce la senzații neplăcute de piele care ține. Sensibilitatea excesivă a pielii poate fi temporară sau permanentă.

Testat sub control dermatologic

Hidratează

Piele hidratată instant: 100% *

Află mai multe

Calmează

Piele calmată: 91% *


Decongestionează

Efect decongestionant: 85% *

Află mai multe

Acest produs a fost formulat conform abordării ecobiologice a laboratoarelor NAOS pentru a vă oferi cea mai bună îngrijire. La baza acestui produs se află:

Pielea sensibilă reacționează la stresul extern secretând molecule care induc reacții de hiperreactivitate și senzații de supraîncălzire, mâncărime, furnicături și roșeață. Acest complex brevetat previne producerea acestor molecule pentru a crește rezistența pielii.

Factorii externi de stres pot face pielea reactivă și sensibilă. Acest complex brevetat crește pragul de toleranță a pielii - indiferent de tipul de piele - pentru a-și consolida rezistența.

Descoperă lista de ingrediente
compozitie ecobiologie - NAOS

Tipul pielii
Vârsta

4/5

0 recenzii
1 recenzie
0 recenzii
0 recenzii
0 recenzii
Resetați filtrul
4/ 5
Îmi place foarte mult consistenta cremoasa a acestui produs ; Singurul lucru deranjat este faptul ca în contact direct cu ochiul se simte o ușoară senzație de arsura !
Helpful ?
0