Sensibio Legere

Îngrijire calmantă și hidratantă pentru pielea sensibilă

Îngrijire zilnică

Piele sensibilă

Brevetul Toleridine™

Pentru cine este indicat?

Adulți, Adolescenți

Ce ingrediente conține?

Descoperă compoziția

Eficacitate dovedită

Pielea ameliorată: 90%. *

  • Calmează imediat senzațiile de încălzire și crește pragul de sensibilitate a pielii
  • Hidratează perfect

Toleranță optimă - Non-comedogenic - Textură cremoasă absorbită rapid - Bază excelentă de machiaj - Formulă neparfumată

Află mai multe

Toate produsele BIODERMA sunt formulate în conformitate cu principiile ecobiologiei. Un concept aflat în centrul abordării NAOS pentru a respecta ecosistemul pielii și a-i menține sănătatea. Pe termen lung.

Brevetul Cellular Bioprotection

Sensibio Legere este o cremă tratament cu efect hidratant şi calmant, care întărește biologic rezistența pielii și crește pragul de toleranță al pielii sensibile şi intolerante.

O nouă descoperire biologică pentru pielea sensibilă, brevetul Toleridine™, amplificat de complexul natural brevetat DAF (Formulă dermatologică avansată), inhibă producţia de molecule pro-inflamatorii și, astfel, face pielea mai puțin reactivă.

Glycyrrhetinic acid calmează instantaneu senzația de "căldură" și de piele care „ţine” și asigură un confort imediat.

Formulat cu ingrediente active, care au fost selectate riguros pe baza siguranţei lor, Sensibio Legere garantează toleranță optimă.

Face Față
Neck Gât

Dimineața și/sau seara

  • Etapa 1 Aplicați Sensibio Legere pe față și gât.
  • Etapa 2 Masați delicat până la absorbire.

Produse cu eco-design: Lucrăm zilnic la îmbunătățirea produselor noastre pentru a minimiza impactul lor asupra mediului înconjurător. Cele mai multe dintre produsele noastre sunt fabricate din plastic 100% reciclabil, toate cutiile noastre exterioare sunt 100% reciclabile și sunt fabricate din hârtie provenită din păduri gestionate durabil. Instrucțiuni de sortare: Vă rugăm să consultați instrucțiunile locale de sortare pentru a recicla produsul cât mai corect.

Pielea sensibilă nu poate să-și joace rolul de barieră protectoare împotriva iritanților. Machiajul, îndepărtarea machiajului, poluarea, stresul extern: pielea este slăbită și înăsprită zi de zi. Pielea sensibilă se exprimă prin senzații de căldură, disconfort și roșeață răspândită sau localizată. Se deshidratează cu ușurință și uscarea care rezultă automat își menține fragilitatea și duce la senzații neplăcute de piele care ține. Sensibilitatea excesivă a pielii poate fi temporară sau permanentă.

Hidratează

Piele hidratată instant: 100% (1)


Calmează

Piele ameliorată: 90% (1)

Află mai multe

Calmează intens

Reducerea senzației de piele care ține: - 68% (2)

Reducerea senzației de supraîncălzire: - 53% (2)

Reducerea durității pielii: -77% (2)

Află mai multe
Pielea sensibilă poate fi pielea reactivă care tinde să se înroșească foarte ușor.

Acest produs a fost formulat conform abordării ecobiologice a laboratoarelor NAOS pentru a vă oferi cea mai bună îngrijire. La baza acestui produs se află:

Pielea sensibilă reacționează la stresul extern secretând molecule care induc reacții de hiperreactivitate și senzații de supraîncălzire, mâncărime, furnicături și roșeață. Acest complex brevetat previne producerea acestor molecule pentru a crește rezistența pielii.

Factorii externi de stres pot face pielea reactivă și sensibilă. Acest complex brevetat crește pragul de toleranță a pielii - indiferent de tipul de piele - pentru a-și consolida rezistența.

Descoperă lista de ingrediente
Cremă protecție solară Photoderm - Eficacitate și Compoziție

Tipul pielii
Vârsta

5/5

1 recenzie
0 recenzii
0 recenzii
0 recenzii
0 recenzii
Resetați filtrul
5/ 5
din 1998 folosesc numai creme sensibio pentru ten. nu tolerez nimic altceva. am avut un ten cu probleme si acum , la 58 de ani am un ten ca femeile mult mai tinere.
Helpful ?
0