Sensibio Rich

Îngrijire calmantă și hidratantă pentru pielea sensibilă

Îngrijire zilnică

Piele sensibilă

Brevetul Toleridine™

Pentru cine este indicat?

Adulți, Adolescenți

Ce ingrediente conține?

Descoperă compoziția

Eficacitate dovedită de studii clinice

Reducerea senzației de piele care ține: - 80%. *

  • Calmează imediat senzațiile de încălzire și crește pragul de sensibilitate a pielii
  • Hrănește intensiv și hidratează

Toleranță foarte bună - Non-comedogenic - Bază excelentă de machiaj - Formulă neparfumată

Află mai multe

Toate produsele BIODERMA sunt formulate în conformitate cu principiile ecobiologiei. Un concept aflat în centrul abordării NAOS pentru a respecta ecosistemul pielii și a-i menține sănătatea. Pe termen lung.

Brevetul Cellular Bioprotection

Sensibio Riche este un tratament calmant, hidratant, care întărește biologic rezistența pielii la agresiunile externe și crește pragul de toleranță a pielii sensibile.

O nouă descoperire biologică pentru pielea sensibilă, brevetul Toleridine™, amplificat de complexul natural brevetat DAF (Formulă dermatologică avansată), inhibă producţia de molecule pro-inflamatorii și astfel face pielea mai puțin reactivă.

Glycyrrhetinic acid calmează instantaneu senzația de "căldură", reduce senzaţia de piele care „ţine” și asigură confortul cutanat imediat.

Sensibio Riche hidratează și restructurează bariera pielii, împiedicând astfel penetrarea agentilor iritanţi.

Formulat cu ingrediente active care au fost selectate riguros, pe baza siguranţei lor, Sensibio Riche garantează o toleranță optimă.

Face Față
Neck Gât

Dimineața și/sau seara

  • Etapa 1 Aplicați Sensibio Rich pe față și gât.
  • Etapa 2 Masați delicat până la absorbire.

Produse cu eco-design: Lucrăm zilnic la îmbunătățirea produselor noastre pentru a minimiza impactul lor asupra mediului înconjurător. Cele mai multe dintre produsele noastre sunt fabricate din plastic 100% reciclabil, toate cutiile noastre exterioare sunt 100% reciclabile și sunt fabricate din hârtie provenită din păduri gestionate durabil. Instrucțiuni de sortare: Vă rugăm să consultați instrucțiunile locale de sortare pentru a recicla produsul cât mai corect.

Pielea sensibilă nu poate să-și joace rolul de barieră protectoare împotriva iritanților. Machiajul, îndepărtarea machiajului, poluarea, stresul extern: pielea este slăbită și înăsprită zi de zi. Pielea sensibilă se exprimă prin senzații de căldură, disconfort și roșeață răspândită sau localizată. Se deshidratează cu ușurință și uscarea care rezultă automat își menține fragilitatea și duce la senzații neplăcute de piele care ține. Sensibilitatea excesivă a pielii poate fi temporară sau permanentă.

Rezultate dovedite prin studii clinice

Hidratează

Pielea este hidratată: + 50% după 2 ore (1)"

Află mai multe

Calmează intens

Reducerea senzației de piele care ține: - 80% (2)

Reducerea senzației de supraîncălzire: - 61% (2)

Reducerea durității pielii: -89% (2)

Află mai multe
Pielea sensibilă poate fi pielea reactivă care tinde să se înroșească foarte ușor.

Acest produs a fost formulat conform abordării ecobiologice a laboratoarelor NAOS pentru a vă oferi cea mai bună îngrijire. La baza acestui produs se află:

Pielea sensibilă reacționează la stresul extern secretând molecule care induc reacții de hiperreactivitate și senzații de supraîncălzire, mâncărime, furnicături și roșeață. Acest complex brevetat previne producerea acestor molecule pentru a crește rezistența pielii.

Factorii externi de stres pot face pielea reactivă și sensibilă. Acest complex brevetat crește pragul de toleranță a pielii - indiferent de tipul de piele - pentru a-și consolida rezistența.

Descoperă lista de ingrediente
Cremă protecție solară Photoderm - Eficacitate și Compoziție

Tipul pielii
Vârsta

0/5

0 recenzii
0 recenzii
0 recenzii
0 recenzii
0 recenzii
Resetați filtrul
Încă nu există recenzii pentru acest produs. Poți fi tu prima persoană care își exprimă părerea!