Sensibio Ulei micelar de curățare

Eficacitatea tehnologiei micelare. Confortul unui ulei.

Igienă cu clătire

Piele sensibilă

Tehnologia Micelară

Pentru cine este indicat?

Adulți, Adolescenți

Ce ingrediente conține?

Descoperă compoziția

Eficacitate dovedită

93% pielea este calmată și hrănită

SENSIBIO MICELLAR CLEANSING OIL

- Îndepărtează machiajul persistent, în special machiajul waterproof al ochilor și buzelor

- Curăță impuritățile pielii (poluare, creme de protecție solară zilnică)

- Calmează pielea

- Hrănește pielea

- Păstrează pH-ul natural al pielii

Textura ulei-lapte fără frecare alunecă pe piele și oferă o experiență de curățare senzorială. Ochii nu sunt afectați, nu rămâne peliculă grasă pe piele.

Testat sub supraveghere dermatologică, toleranță foarte bună a pielii și a ochilor, non-comedogen, fără parfum.

Află mai multe

banner club naos

 

Toate produsele BIODERMA sunt formulate în conformitate cu principiile ecobiologiei. Un concept aflat în centrul abordării NAOS pentru a respecta ecosistemul pielii și a-i menține sănătatea. Pe termen lung.

Bioderma Sensibio Ulei micelar de curățare combină atât acțiunea de curățare, cât și cea de îngrijire pentru a oferi confort pielii.

Bioderma Sensibio Ulei micelar de curățare combină atât acțiunea de curățare, cât și cea de îngrijire pentru a oferi confort pielii.

Faza uleioasă, cuplată cu dubla acțiune a TEHNOLOGIEI MICELARE acționează asupra cauzelor exacerbării sensibilității pielii înainte ca consecințele să fie vizibile, prin curățarea delicată a impurităților pielii (machiaj, poluare, creme de protecție solară). Cum ?

- Faza uleioasă, atunci când este masată, ajută eficient la îndepărtarea machiajului waterproof și a impurităților acumulate în timpul zilei sau nopții. De asemenea, hrănește pielea datorită Omega 3-6 biomimetic.

- TEHNOLOGIA MICELARĂ cu dublă acțiune: primele micelii inversate se deschid și eliberează un aminoacid biomimetic, interacționând cu mecanismele naturale ale pielii (stimularea sintezei lipidelor) pentru a o hrăni. Când se adaugă puțină apă călduță, agenții tensioactivi se reorganizează pentru a capta uleiul și impuritățile în noi micele umplute mari, creând o emulsie. Textura uleiului se transformă într-una de lapte, ușurând îndepărtarea acesteia la clătire și completând curățarea deja susținută de faza uleioasă. Pielea este lăsată curată, hrănită și calmată, fără pelicule grase reziduale.

Cu o formulă respectuoasă care păstrează pH-ul natural al pielii, uleiul de curățare Sensibio Micelar este foarte bine tolerat de pielea sensibilă.

Face Față
Eyes Ochi și pleoape
Neck Gât
Lips Buze
Conturul ochilor

Dimineața și/sau seara.

  • Etapa 1 Aplicați Sensibio Ulei micelar de curățare pe pielea uscată.
  • Etapa 2 Masați ușor cu degetele, cu mișcări circulare.
  • Etapa 3 Adăugați puțină apă pentru a emulsiona și completați masajul.
  • Etapa 4 Clătiți bine.

Produse cu eco-design: Lucrăm zilnic la îmbunătățirea produselor noastre pentru a minimiza impactul lor asupra mediului înconjurător. Cele mai multe dintre produsele noastre sunt fabricate din plastic 100% reciclabil, toate cutiile noastre exterioare sunt 100% reciclabile și sunt fabricate din hârtie provenită din păduri gestionate durabil. Instrucțiuni de sortare: Vă rugăm să consultați instrucțiunile locale de sortare pentru a recicla produsul cât mai corect.

Pielea sensibilă luptă constant împotriva agresiunilor vieții de zi cu zi, mai degrabă a mediului (poluare, raze UV, etc.) sau a stilului de viață (stres, dietă etc.) care au atras pielea într-un cerc vicios. Expunerea repetată crește stresul oxidativ și limitează capacitatea pielii de a se proteja. Cu cât pielea este mai slăbită, cu atât bariera cutanată este modificată și apar mai multe simptome de inflamație, cum ar fi mâncărime, senzație de strângere și supraîncălzire. Este esențial să asigurați o curățare și o îngrijire zilnică, pentru a rupe cercul vicios și pentru a păstra funcția de barieră a pielii și pentru a preveni procesul inflamator.

ÎNLĂTURĂ MACHIAJUL

98% îndepărtează machiajul persistent, în special machiajul waterproof pentru ochi și buze  (1)

CURĂȚĂ IMPURITĂȚILE PIELEI

99% curăță impuritățile și cremele solare zilnice (1)

-92% particule de poluare (2)

CALMEAZĂ PIELEA

95% pielea este calmată (1) (4)

HRĂNEȘTE PIELEA

95% pielea este hrănită (3)

Află mai multe

OFERĂ CONFORT DUPĂ 21 DE ZILE

93% pielea este hrănită (1)

96% senzație de confort la nivelul pielii după utilizare (3)

OFERĂ EFECT CALMANT DUPĂ 21 DE ZILE


93% pielea este calmată (1)

85% bariera cutanată este întărită (1)

Află mai multe

Acest produs a fost formulat conform abordării ecobiologice a laboratoarelor NAOS pentru a vă oferi cea mai bună îngrijire. La baza acestui produs se află:

NAOS Research a inventat curățarea fără clătire și demachierea cu apă micelară. Micelele, a căror compoziție este inspirată de lipidele pielii, sunt micro-picături de curățare invizibile. au capacitatea de a captura impuritățile păstrând în același timp pelicula protectoare naturală a pielii.

Descoperă lista de ingrediente
compozitie ecobiologie - NAOS

Tipul pielii
Vârsta

0/5

0 recenzii
0 recenzii
0 recenzii
0 recenzii
0 recenzii
Resetați filtrul
Încă nu există recenzii pentru acest produs. Poți fi tu prima persoană care își exprimă părerea!