Allez au contenu Allez à la navigation

13 Ianuarie 2018

„Realitate sau Mit? O poveste Atoderm cu final fericit. Fii autor de basm!”

PIELEA ESTE CEA CARE ne inspiră în activitatea noastră de zi cu zi, de aceea am creat o serie de evenimente dedicate îngrijirii pielii uscate sau atopice, evenimente care i-au avut în prim-plan pe copii și pe părinții lor.

 

Eveniment Atoderm

Am ales pentru aceste întâlniri speciale un loc foarte drag celor mici -  Miramagica Orășelul Copiilor (București), un loc în care prichindeii s-au distrat și au învățat alături de Prințul Ato cum se îngrijește pielea atopică și cum rutina zilnică de îngrijire poate deveni plăcută și amuzantă.

Părinții și bunicii au participat la seminariile dedicate îngrijirii pielii și dermatitei atopice, iar cei mici au devenit rând pe rând personaje în lumea de basm Atoderm, o lume născută din dragoste pentru pielea atopică și pentru micuții care suferă de atopie.

Ne-au fost alături la aceste întâlniri, au răspuns la întrebări și au acordat sfaturi personalizate medici specialiști renumiți: Dr. Oana Clătici, Dr. Adriana Diaconeasa, Dr. Cristina Medeleanu și Dr. Tatiana Tărciatu.

Evenimentele au început în data de 13 ianuarie și se vor încheia în data de 24 februarie 2018. Detalii complete despre fiecare întâlnire, dar și o selecție de fotografii găsiți pe pagina evenimentului.