Noile seruri Bioderma au fost create pentru a răspunde nevoilor de zi cu zi ale pielii, dar și celor specifice ale fiecărui tip în parte. Iar acidul hialuronic biomimetic ajută la gestionarea primelor semne ale îmbătrânirii, oferindu-i pielii hidratare pe termen lung.

Acesta este un ingredient găsit natural în corpul nostru, mai ales în derm. Deși celulele produc în mod constant acid hialuronic, acesta are un ciclu de viață scurt. De aici și nevoia de a ajuta pielea.

Rolul lui este acela de rezervă de apă, având o capacitate mare de a reține apa în piele. Astfel, devine cel mai bun tratament pentru hidratarea pielii, pentru menținerea fermității, supleței, volumului și texturii ei fine.

După vârsta de 20 de ani, producția de acid hialuronic scade natural, mai ales dacă ne expunem la factori de stres din mediul înconjurător (raze UV, poluare, tratamente, etc.). Atunci când calitatea lui este slabă sau producția insuficientă, apar primele semne ale îmbătrânirii, liniile fine din cauza deshidratării, apoi ridurile și pierderea fermității.

În industria cosmetică, pentru a beneficia de efectele benefice ale acidului hialuronic, sunt folosite molecule de diferite greutăți. În forma originală, el este o moleculă cu greutate mare, ceea ce înseamnă că nu poate ajunge în straturile mai adânci ale pielii. Astfel, rămâne în epidermă unde creează un film ce ține apa în interior, netezește pielea și întărește bariera cutanată.

Acidul hialuronic cu greutate mică este obținut prin divizarea celulelor pentru a putea ajunge până în derm. Aici poate absorbi apă și poate susține producția naturală de colagen. Acest tip de acid hialuronic are acțiune asupra ridurilor și elasticității pielii.

Serurile au devenit un produs indispensabil în rutina zilnică de îngrijire datorită tehnologiei lor ce permite cele mai mari concentrații de ingrediente active și a eficienței lor țintite. Sunt simplu de aplicat și au o textură ușoară, care pătrunde rapid în piele. Aplicate imediat după curățarea pielii, serurile penetrează adânc în straturile ei, optimizând efectele produselor pe care alegi să le folosești apoi.

Cele 3 noi seruri Bioderma, Sebium Ser, Sensibio Defensive Ser și Hydrabio Hyalu+ Ser, acționează mai întâi asupra cauzelor afecțiunilor pielii, nu doar asupra semnelor vizibile. Ele au fost create pe bază de acid hialuronic pentru a răspunde nevoilor specifice zilnice ale fiecărui tip de piele și pentru a trata primele semne de îmbătrânire. Formulele lor au fost dezvoltate urmând principiile ecobiologiei, din ingrediente biomimetice, găsite în mod natural în organism.

Acneea este o afecțiune comună a pielii, mai ales în adolescență. Însă Societatea Dermatologică din Franța estimează că 25% dintre adulți suferă din cauza ei. Pielea adultă este mai fragilă, iar coșurile, punctele negre sau cicatricile nu mai sunt singura grijă pentru că apar și primele semne ale îmbătrânirii ei.

În formula Sebium Ser, acțiunea complementară a ingredientelor active dozate cu precizie și a Tehnologiei FLUIDACTIV acționează imediat asupra semnelor vizibile și a principalelor cauze ale acneei adulte. Acidul salicilic exfoliază delicat pielea, iar Tehnologia Fluidactiv previne oxidarea sebumului și apariția de noi imperfecțiuni. Zaharurile naturale biomimetice susțin reînnoirea celulară, iar acidul hialuronic hidratează și reduce ridurile și liniile fine.

Sebium Ser are o toleranță foarte bună și o textură lejeră, ușor absorbită de piele, ce îi oferă confort imediat. Poate fi folosit și ca bază de machiaj pentru că lasă un aspect mat și fin pielii și o hidratează pentru 8 ore.

Rezultate dovedite clinic după 7 zile

- 88% coșurile sunt reduse
- 91% porii sunt micșorați
- 76% semnele sunt reduse
- 82% liniile fine sunt reduse

Rezultate dovedite clinic după o lună

- 41% mai puține imperfecțiuni
- 100% toleranță ridicată


*Studiu clinic pe 33 de subiecți timp de 4 săptămâni

Pielea sensibilă este adesea agravată de factorii externi. Aceștia îi slăbesc sistemul de apărare și grăbesc procesul de îmbătrânire prematură. Sensibio Defensive Ser este un concentrat ce calmează și hidratează pielea pe termen lung, care ajută la încetinirea îmbătrânirii premature a pielii sensibile și sensibilizate, cauzate de iritanții externi.

Formula lui ecobiologică combină acidul hialuronic cu brevetul Defensive Technology pentru a restabili funcția de barieră naturală a pielii și pentru a rupe cercul vicios responsabil de agravarea sensibilității. Serul are acțiune antioxidantă datorită vitaminei E și carnozinei și o dublă acțiune antiinflamatorie. Sensibio Defensive Ser este o emulsie de tip ulei-în-apă, cu o  textură lăptoasă non-grasă, non-lipicioasă.

Eficacitate imediată

- 82% scădere a senzațiilor neplăcute intense (1)
- 94% dintre utilizatori au simțit un efect calmant imediat (2)
- 81% dintre utilizatori au spus că pielea lor este mai luminoasă (2)
- 24 de ore de hidratare (3)

Pe termen lung

- 84% reducere a ridurilor și liniilor fine (4)
- 88% pielea este mai luminoasă (4)
- 90% pielea este mai puternică (4)
- 93% pielea este mai puțin sensibilă sau sensibilizată (4)


(1) Test de folosire, evaluare clinică a efectului de calmare, pe 21 de subiecți, auto-evaluare

(2) Test de folosire, % de satisfacție, eficacitate imediată, pe 31 de subiecți, timp de 28 de zile

(3) Test de corneometrie pe 10 subiecți, după 24 de ore de monitorizare

(4) Test de folosire, % de satisfacție, eficacitate imediată, pe 31 de subiecți, timp de 28 de zile

Oricine poate fi afectat de deshidratarea pielii, indiferent de tipul ei sau de vârstă. Există diferiți factori interni și externi ce contribuie la acest proces. Hydrabio Hyalu+ Ser acționează împotriva deshidratării datorită niaciamidelor care întăresc funcția de barieră a pielii și are acțiune antioxidantă mulțumită carnosinei care protejează împotriva stresului oxidativ, una dintre cauzele îmbătrânirii.

Tehnologia Hyalu+ reface rezervele de apă ale pielii. Acidul hialuronic cu greutate moleculară mare oferă hidratare instant. Iar zaharurile naturale din compoziție păstrează efectul pe termen lung pentru că echilibrează nivelul de acid hialuronic natural, calitatea lui și ciclul său de viață.

Acidul hialuronic cu greutate moleculară mică din compoziția Hydrabio Hyalu+ Ser stimulează producția de colagen și are un efect biomimetic de filler, netezind liniile fine și ridurile, redând pielii fermitatea și tonusul.

Rezultate

  • Textură lejeră, fără film lipicios sau gras
  • Poate fi folosit zilnic la orice vârstă de către bărbați și femei
  • Hidratare imediată: +60% în 30 de minute
  • 24 de ore de hidratare
  • 90% piele este mai fină după aplicare
  • 91% pielea este mai fermă după aplicare
  • 94% ridurile și liniile fine sunt reduse după 28 de zile de utilizare

 

(1) Măsurarea hidratării, 10 subiecți timp de 24 de ore.

(2) Evaluarea eficacității sub control dermatologic pe 33 de subiecți, timp de 28 de zile - 2A) prin scorarea clinică a ridurilor și liniilor fine, aspect neted, strălucire a tenului, suplețe, catifelare a pielii, nivel de hidratare, densitate a pielii, fermitate și piele elasticitate, 2B) prin autoevaluare (% satisfacție)

Ser

Piele predispusă la acnee

Brevetul Fluidactiv

Sebium Ser

(Nu există recenzii)

Primul ser ecobiologic pentru tratarea semnelor vizibile ale
acneei adulte*

*la Bioderma

Pentru cine este indicat?

Adulți

Sensibio Defensive Ser - concentrat calmant și hidratant, cu efect pe termen lung.

Ser

Piele sensibilă și sensibilizată

Defensive Tehnology

Sensibio Defensive Ser

(3 reviews)

Sensibio Defensive Ser - concentrat calmant și hidratant, cu efect pe termen lung.

Pentru cine este indicat?

Adulți, Adolescenți

Ser

Piele sensibilă deshidratată

Tehnologia Hyalu+

Hydrabio Hyalu+ Ser

(Nu există recenzii)

Primul ser de rehidratare și tonifiere ecobiologică a pielii.

Pentru cine este indicat?

Adulți