BIOLOGIA ÎN SPRIJINUL DERMATOLOGIEI, ÎN SPRIJINUL SĂNĂTĂȚII

Biologia în sprijinul dermatologiei, în sprijinul sănătății

Experiența noastră: ecobiologia pielii

De peste 40 de ani, BIODERMA este un brand care s-a dedicat biologiei pielii. Inovațiile și participarea noastră la descoperiri dermatologice pentru îmbunătățirea sănătății pielii ne-au făcut pionieri în îngrijirea dermatologică.

 

Deoarece pielea sănătoasă ar trebui să fie accesibilă tuturor, dezvoltăm produse pentru fiecare individ, pentru toate vârstele și tipurile de piele, bazându-ne pe experiența noastră în biologia pielii și specializarea noastră în dermatologie.

Lucrând alături de profesioniștii din domeniul sănătății din întreaga lume, produsele noastre sunt concepute pentru a păstra pielea sănătoasă și pentru a oferi soluții adaptate fiecărei disfuncții. Piele reactivă, piele uscată sau atopică, piele predispusă la acnee ... Ajutăm toate tipurile de piele, indiferent de sensibilitatea sau mediul lor.

Concepute pentru a fi practice și ușor de utilizat, produsele noastre au grijă de pielea ta și o susțin în fiecare zi, pentru o eficacitate vizibilă și pe termen lung, fără a face compromisuri față de respectful pentru pielea ta.

BIODERMA se bazează pe rețeaua de cercetare și inovație NAOS.

În fiecare zi, peste 80 de parteneri internaționali din universități de elită, centre renumite de cercetare și start-up-uri inovatoare lucrează împreună cu echipele noastre din Aix-en-Provence.

Cunoștințele și experiența noastră în biologia cutanată sunt în continuă creștere datorită acestor legături cu cele mai recente progrese științifice în sănătatea pielii, înțelegerea funcțiilor pielii sănătoase și sensibilitatea ei, disfuncțiile, regenerarea, dar și protecția de zi cu zi.

Lucrăm cu profesioniști din domeniul sănătății de pe tot globul, profesioniști care ne împărtășesc viziunea asupra ecobiologiei. Dermatologi, pediatri, oncologi, personalul din spitale și farmaciștii sunt cu toții implicați și participă cu entuziasm la programele noastre de cercetare.

Împreună, conduși de aceeași abordare, încercăm să înțelegem mai bine originile dezechilibrelor pielii pentru a deschide calea către inovații dermatologice și pentru a investiga soluții revoluționare. 

Progresul constant realizat în această cercetare fundamentală ne permite să servim mai bine pielea și sănătatea fiecăruia, pas cu pas.

BIODERMA se bazează pe rețeaua de cercetare și inovație NAOS.

O dinamică a inovației determinată de dezvoltarea comună

Atunci când dezvoltăm produse inovatoare, lucrăm cot la cot cu medici, dermatologi și experți în îngrijirea pielii.

Relațiile noastre se bazează ideea de a fi receptivi, atenți, astfel încât să ne putem dezvolta formulele și formulările.

De la idee până la produsul final, incluzând evaluarea eficacității și toleranței pielii, BIODERMA apelează la experți independenți și consumatori pentru a se asigura că produsele noastre răspund nevoilor lor. Fie că este vorba de mese rotunde sau interviuri individuale, ne străduim să ne asigurăm că ceea ce dezvoltăm este ceva ce va fi adoptat de toate comunitățile noastre.

Deoarece fiecare tip de piele este unic, BIODERMA are grijă de acestea cu soluții adaptate, ce au la bază principii ecobiologice.

La BIODERMA, considerăm că pielea perfect curățată este o condiție necesară pentru o piele sănătoasă. O igienă corectă este primul pas pentru îngrijirea pielii și optimizează eficacitatea tuturor produselor cosmetice. Pentru noi, a avea o piele curată înseamnă grijă față de ea.

Prin urmare, am dezvoltat o metodologie de curățare dermatologică inegalabilă, ceea ce a dus la inovații precum șamponul Node în 1977 - primul șampon ultra-blând formulat cu o bază de curățare fără detergenți. Să nu mai vorbim de produsul emblematic Sensibio H2O, o rutină de curățare cu adevărat inovatoare, care s-a adresat nevoilor dermatologilor în căutarea unui demachiant care să fie blând cu pielea pacienților acestora. Un adevărat pionier, BIODERMA a inventat, prin urmare, prima apă micelară de pe piață, un produs de curățare fără clătire care curăță în profunzime chiar și pielea cea mai sensibilă.

Aveți grijă de piele, începând cu igiena

Cu produse esențiale de zi cu zi pentru curățarea completă a pielii și asigurarea hidratării necesare.

Produsele noastre de îngrijire includ un complex natural brevetat, DAF (Dermatologic Advanced Formulation) care ajută pielea să devină mai puțin reactivă.

Păstrează pielea sănătoasă

Folosim brevete internaționale atunci când dezvoltăm produse de îngrijire pentru a oferi soluții potrivite pentru fiecare problemă a pielii. Pe baza principiilor ecobiologiei, principii care ne conduc activitatea, brevetele noastre acționează asupra cauzelor acestor disfuncții, mergând dincolo de simptome, pentru a ajuta pielea să-și reactiveze funcțiile biologice naturale.

 

 

Bioderma - adolescent with acne-prone

De peste 40 de ani, dezvoltăm soluții concrete, eficiente, accesibile tuturor și care simplifică viața de zi cu zi contribuind la o mai bună îngrijire a sănătății pielii.

Câteva dintre inovațiile noastre avansate