Atoderm Intensive Săpun

Săpun purificator, ultra-gras, pentru utilizare zilnică, curăță delicat și protejează pielea împotriva uscăciunii cutanate

Igienă cu clătire

Piele sensibilă atopică foarte uscată sau atopică

Complexul brevetat Skin barrier therapy

Pentru cine este indicat?

Pentru toată familia (cu excepția nou-născuților prematuri)

Ce ingrediente conține?

Descoperă compoziția
Prescribed by dermatologists Prescris de medicii dermatologi

Eficacitate demonstrată

Pielea calmată:90%

  • Curăță delicat și purifică pielea
  • Respectă echilibrul fiziologic al pielii
  • Limitează senzaţia de piele care „ţine"

Toleranță cutanată și oculară foarte bună - Formulă neparfumată

Află mai multe

Toate produsele BIODERMA sunt formulate în conformitate cu principiile ecobiologiei. Un concept aflat în centrul abordării NAOS pentru a respecta ecosistemul pielii și a-i menține sănătatea. Pe termen lung.

Atoderm săpunul ultra-gras conține doi agenți de hidratare și hrănire, glicerină și unt de shea, care combate uscăciunea cutanată.

Datorită agenților de curățare ușoară, Atoderm săpunul ultra-gras respectă echilibrul fiziologic natural al pielii și previne senzațiile de piele care ține.

Îmbogățit cu zinc, un agent dermatologic specific, Atoderm săpunul ultra-gras limitează proliferarea microorganismelor care agravează uscăciunea cutanată.

Body Corp
Face Față
Hands Mâini

Dimineața și/sau seara - 7 zile din 7

  • Etapa 1 Aplicați pe pielea udă.
  • Etapa 2 Masați pe piele.
  • Etapa 3 Clătiți bine.
  • Etapa 4 Uscați delicat.
  • Etapa 5 Folosiți Atoderm Intensive Balsam.

Aplicați pe pielea sănătoasă. Dacă unscăciunea persistă, consultați un specialist.

Produse cu eco-design: Lucrăm zilnic la îmbunătățirea produselor noastre pentru a minimiza impactul lor asupra mediului înconjurător. Cele mai multe dintre produsele noastre sunt fabricate din plastic 100% reciclabil, toate cutiile noastre exterioare sunt 100% reciclabile și sunt fabricate din hârtie provenită din păduri gestionate durabil. Instrucțiuni de sortare: Vă rugăm să consultați instrucțiunile locale de sortare pentru a recicla produsul cât mai corect.

Pielea foarte uscată se caracterizează prin disconfort, senzație de piele care ține și, eventual, mâncărimi, crăpături în special în zonele cele mai expuse sau fragile. Pielea iritabilă până la cea atopică se caracterizează prin uscăciune extremă și pete roșii) care provoacă mâncărimi intense.

Testat sub control dermatologic

Curăță delicat

Efect de curățare: 100% (1)

Pielea este curățată ușor: 97% (2)

Află mai multe

Limită senzația de piele care ține

Hidratarea pielii: 100% (1)

Confortul pielii: 90% (1)

După aplicare, 83% dintre voluntari nu au nicio senzație de piele care ține (2)

Află mai multe

Acest produs a fost formulat conform abordării ecobiologice a laboratoarelor NAOS pentru a vă oferi cea mai bună îngrijire. La baza acestui produs se află:

Bacteriile se găsesc în mod natural la suprafața pielii și sunt necesare pentru echilibrul acesteia. În cazul pielii predispuse la atopie, nivelurile excesive ale anumitor bacterii pot determina agravarea stării sale. Acest brevet limitează aderența acestor bacterii la suprafața pielii.

Factorii externi de stres pot face pielea reactivă și sensibilă. Acest complex brevetat crește pragul de toleranță a pielii - indiferent de tipul de piele - pentru a-și consolida rezistența. Brevetul a fost dezvoltat de Institutul de Cercetare NAOS și a fost conceput în Aix-en-Provence, în cadrul laboratoarelor noastre.

Descoperă lista de ingrediente