Atoderm SOS Spray

Spray Anti-mâncărime cu efect calmant imediat.

Îngrijire ocazională pentru pielea cu nevoi specifice

Piele sensibilă uscată sau foarte uscată Piele sensibilă atopică foarte uscată sau atopică

Skin relief technology

Pentru cine este indicat?

Pentru toată familia (cu excepția nou-născuților prematuri)

Ce ingrediente conține?

Descoperă compoziția
Prescribed by dermatologists Prescris de medicii dermatologi

Eficacitate dovedită științific

Calmează mâncărimea în 60 de secunde pentru 6 ore de eficacitate. *

  • Calmează senzațiile de mâncărime în 60 de secunde pentru 6 ore de eficacitate *
  • Reduce nevoia de a scărpinare și oferă confort imediat
  • Oferă o senzație imediată de prospețime

Toleranță foarte bună - Non-comedogenic - Textura ultra-ușoară - Formulă neparfumată - Aplicație rapidă 360 ° dintr-un singur pas - Nu pătează hainele

  • Potrivit pentru pielea sensibilă iritată, uscată spre foarte uscată
Află mai multe

banner club naos

 

Toate produsele BIODERMA sunt formulate în conformitate cu principiile ecobiologiei. Un concept aflat în centrul abordării NAOS pentru a respecta ecosistemul pielii și a-i menține sănătatea. Pe termen lung.

Atoderm SOS Spray beneficiază de o nouă descoperire științifică: 2 noi ținte biologice au fost identificate drept cauzatoare de mâncărime pentru pielea predispusă la atopie sau psoriazis. Această îngrijire acționează, de asemenea, pe alte căi biologice pentru o acțiune globală asupra mâncărimii frecvente sau temporare.

Noua tehnologie de reliefare a pielii (care conține extracte de Ceai verde și Ambora) combinată cu renumitul ingredient activ dermatologic calmant Enoxolona blochează procesul biologic responsabil de mâncărime chiar de la început și vizează direct fiecare dintre căile implicate.

Brevetul Skin Barrier Therapy ™ protejează chiar și cea mai uscată piele de bacteriile care determină intensificarea mâncărimii.

În cele din urmă, Vitamina PP și Squalane completează formula pentru a furniza lipide necesare pentru întărirea barierei pielii.

Complexul natural brevetat D.A.F. ™ (Formula avansată dermatologică) crește pragul de toleranță a pielii.

Rezultate: pielea este imediat calmată, iar nevoia de scărpinare este redusă pentru un efect pe termen lung. Pentru confort imediat, hidratare de lungă durată și protecție intensă.

Face Față
Body Corp

Aplicați de câte ori este necesar

  • Etapa 1 Aplicați pe pielea curată de la o distanță de 20 de cm.
  • Etapa 2 Întindeți cu mâna dacă este cazul.
  • Etapa 3 Lăsați să se usuce.

Pulverizați în palma mâinii înainte de a aplica pe față. Nu inspirați. Poate fi utilizat la nou-născuți, cu excepția sugarilor prematuri. Acest produs nu este un medicament. Dacă nu se îmbunătățește starea pielii sau dacă problemele persistă, consultați un profesionist din domeniul sănătății. De folosit singur sau cu tratament medical în urma sfaturilor medicale. Avertizare. Recipient sub presiune: poate izbucni dacă este încălzit. Păstrați departe de căldură, suprafețe calde, scântei, flăcări deschise și alte surse de aprindere. Fumatul interzis. Nu străpungeți și nu ardeți, chiar și în mod eronat. Protejați de lumina soarelui. Nu expuneți la temperaturi care depășesc 50 ° C / 122 ° F. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Produse cu eco-design: Lucrăm zilnic la îmbunătățirea produselor noastre pentru a minimiza impactul lor asupra mediului înconjurător. Cele mai multe dintre produsele noastre sunt fabricate din plastic 100% reciclabil, toate cutiile noastre exterioare sunt 100% reciclabile și sunt fabricate din hârtie provenită din păduri gestionate durabil. Instrucțiuni de sortare: Vă rugăm să consultați instrucțiunile locale de sortare pentru a recicla produsul cât mai corect.

Indiferent dacă este frecventă sau temporară, mâncărimea poate fi legată de pielea uscată, xeroza senilă, eczema de contact, urticaria cronică, dermatita atopică sau psoriazisul.

În plus, unii „factori externi”, cum ar fi apa dură, utilizarea de produse de curățare necorespunzătoare, vremea rece, fluctuațiile de temperatură și poluarea pot agrava starea pielii și pot provoca mâncărimi severe.

Însăși actul de scărpinare poate provoca un risc de infecție. Cu cât o persoană își scarpină pielea, cu atât este mai probabil să o expună microbilor. Apare un cerc vicios.

Mâncărimea poate avea un impact major asupra calității vieții, provocând tulburări de somn, disconfort în activitățile zilnice, schimbări de dispoziție, anxietate crescută, stare generală de rău și multe altele.

Indiferent care este cauza mâncărimii, aceasta poate apărea oricând, în timpul zilei sau noaptea. Nevoia de scărpinare este mare; pielea devine roșie și iritată.

Rezultate dovedite prin studii clinice

Calmează mâncărimea

Pielea este calmată în 60 de secunde *

Scade nevoia de scărpinare: 99% *

Află mai multe

Calmează mâncărimea

Pielea este calmată timp de 6 ore *

Află mai multe

Acest produs a fost formulat conform abordării ecobiologice a laboratoarelor NAOS pentru a vă oferi cea mai bună îngrijire. La baza acestui produs se află:

Mâncărimea, adesea asociată cu tulburări dermatologice, poate avea diverse cauze. Această tehnologie calmează pielea și limitează nevoia de scărpinare.

Bacteriile se găsesc în mod natural pe suprafața pielii și sunt necesare pentru echilibrul acesteia. În cazul pielii predispuse la atopie, nivelul excesiv ale anumitor bacterii poate determina agravarea stării sale. Acest brevet limitează aderența acestor bacterii la suprafața pielii.

Factorii externi de stres pot face pielea reactivă și sensibilă. Acest complex brevetat crește pragul de toleranță a pielii - indiferent de tipul de piele - pentru a-și consolida rezistența.

Descoperă lista de ingrediente
compozitie ecobiologie - NAOS

Tipul pielii
Vârsta

5/5

16 recenzii
0 recenzii
0 recenzii
0 recenzii
0 recenzii
Resetați filtrul
5/ 5
Un produs foarte buna
Helpful ?
0
5/ 5
Un produs bun si eficient
Helpful ?
0
5/ 5
Un produs foarte bun, eficient pentru ameliorarea mancarimii pielii
Helpful ?
0

BIODERMA product photo, Atoderm Ulei de duș 1L, Ulei de duș pentru pielea uscată

Igienă cu clătire

Piele sensibilă atopică foarte uscată sau atopică

Complexul brevetat Skin Barrier Therapy

Atoderm Ulei de duş

(81 reviews)

24 ore de hidratare și confort imediat, chiar de la duș

Pentru cine este indicat?

Pentru toată familia (cu excepția nou-născuților prematuri)

Îngrijire zilnică

Piele sensibilă atopică foarte uscată sau atopică

Complexul brevetat Skin Barrier Therapy

Atoderm Intensive Balsam

(93 reviews)

Emolient dermo-restructurant şi calmant pentru pielea atopică (bebeluși, copii, adulţi).

Pentru cine este indicat?

Pentru toată familia (cu excepția nou-născuților prematuri)

Atoderm Intensive Gel-cremă pentru Piele sensibilă atopică foarte uscată sau atopică

Îngrijire zilnică

Piele sensibilă atopică foarte uscată sau atopică

Complexul brevetat Skin Barrier Therapy

Atoderm Intensive Gel-cremă

(28 reviews)

Îngrijire hrănitoare ultra-fresh. Acțiune intensă anti-prurit

Pentru cine este indicat?

Pentru toată familia (cu excepția nou-născuților prematuri)