Atoderm Intensive Balsam

Emolient dermo-restructurant şi calmant pentru pielea atopică (bebeluși, copii, adulţi).

Îngrijire zilnică

Piele sensibilă atopică foarte uscată sau atopică

Complexul brevetat Skin barrier therapy

Pentru cine este indicat?

Pentru toată familia (cu excepția nou-născuților prematuri)

Ce ingrediente conține?

Descoperă compoziția
Prescribed by dermatologists Prescris de medicii dermatologi

Eficacitate dovedită științific

Fără crize inflamatorii timp de 6 luni: 76%

 • Calmează senzația de mâncărime și inflamația
 • Hrănește intens bariera cutanată
 • Face pielea să se simtă mai confortabilă și să devină mai puternică. Pe termen lung

Toleranță foarte bună - Textura non-lipicioasă, non-uleioasă - Absorbție instantanee - Formulă neparfumată

Află mai multe

Toate produsele BIODERMA sunt formulate în conformitate cu principiile ecobiologiei. Un concept aflat în centrul abordării NAOS pentru a respecta ecosistemul pielii și a-i menține sănătatea. Pe termen lung.

Complexul exclusiv Lipigenium™, compus din biolipide găsite în mod natural în epidermă, reconstruiește durabil bariera pielii prin stimularea biologică a sintezei lipidelor și proteinelor care alcătuiesc cementul intercorneocitar.

Agentul dermatologic anti-prurit PEA calmează rapid senzația de mâncărime.

Brevetul Skin Barrier Therapy™ limitează adeziunea şi proliferarea anumitor bacterii (Stafilococului Auriu), precum şi penetrarea alergenilor, factori care pot agrava uscăciunea pielii.

Body Corp
Face Față

O dată sau de două ori pe zi. Aplicați pe pielea curățată.

 • Etapa 1 Metoda 3.6.9 este o metodă nouă de aplicare. Aceasta a fost dezvoltată pentru a indica doza potrivită de Atoderm Intensive Baume care trebuie folosităși apoi pentru a crea o rutina de aplicare a produsului pentru rezultate mai bune pe termen lung.
 • Etapa 2 3 apăsări de pompiță pentru NOUNĂSCUT: 1 pompă pentru față, gât și piept - 1 pompă pentru ambele brațe și spate - 1 pompă pentru ambele picioare
 • Etapa 3 6 apăsări de pompiță pentru un COPIL: - 1 pompă pentru față și gât - 1 pompă pentru piept - 1 pompă pentru spate - 1 pompă pentru ambele brațe - 1 pompă pe picior (x2)
 • Etapa 4 9 apăsări de pompiță pentru un ADULT: - 1 pompă pentru față și gât - 1 pompă pentru piept - 1 pompă pentru spate - 1 pompă pe braț (x2) - 2 pompe pe picior (x2)

Dimineața și / sau seara, aplicați Atoderm Intensive balsam pe pielea curățată, după dermocorticoizi.

 • Etapa 1 Metoda 3.6.9 este o metodă nouă de aplicare. Aceasta a fost dezvoltată pentru a indica doza potrivită de Atoderm Intensive Balsam care trebuie folosită și apoi pentru a crea o rutină de aplicare a produsului pentru rezultate mai bune pe termen lung.
 • Etapa 2 3 apăsări de pompiță pentru un bebeluș
  - 1 pompiță pentru față, gât și piept
  - 1 pompiță atât pentru brațe cât și pentru spate
  - 1 pompiță pentru ambele picioare
 • Etapa 3 6 apăsări de pompiță pentru un COPIL
  - 1 pompiță pentru față și gât
  - 1 pompiță pentru piept
  - 1 pompiță pentru spate
  - 1 pompiță pentru ambele brațe
  - 1 pompiță pe picior (x2)
 • Etapa 4 9 apăsări de pompiță pentru un ADULT
  - 1 pompiță pentru față și gât
  - 1 pompiță pentru piept
  - 1 pompiță pentru spate
  - 1 pompiță pe braț (x2)
  - 2 pompițe pe picior (x2)

Dacă uscăciunea persistă, consultați un specialist.

Produse cu eco-design: Lucrăm zilnic la îmbunătățirea produselor noastre pentru a minimiza impactul lor asupra mediului înconjurător. Cele mai multe dintre produsele noastre sunt fabricate din plastic 100% reciclabil, toate cutiile noastre exterioare sunt 100% reciclabile și sunt fabricate din hârtie provenită din păduri gestionate durabil. Instrucțiuni de sortare: Vă rugăm să consultați instrucțiunile locale de sortare pentru a recicla produsul cât mai corect.

Principalele cauze de disconfort pentru cei cu pielea foarte uscată și iritată sunt mâncărimea și senzația de piele care ține. Această uscăciune poate fi rezultatul unei predispoziții genetice, precum și a unor factori agravanti, cum ar fi apa, utilizarea de produse necorespunzătoare pentru îngrijirea pielii, frigul, variațiile de temperatură și poluarea. Se caracterizează printr-o barieră cutanată modificată și prin proliferarea bacteriilor care provoacă iritații și chiar infecții secundare. Atunci când este atacată, pielea devine mai slabă și necesită tratament zilnic.

Rezultate dovedite prin studii clinice

Calmează mâncărimea și iritația

Reparare imediată a pielii: 95% (1)

Află mai multe

Calmează mâncărimea cutanată

9/10 persoane nu se mai scarpină (1)

Nu mai apar inflamații timp de 6 luni: 76% (2)

Află mai multe

Acest produs a fost formulat conform abordării ecobiologice a laboratoarelor NAOS pentru a vă oferi cea mai bună îngrijire. La baza acestui produs se află:

Bacteriile se regăsesc în mod natural pe suprafața pielii și sunt necesare pentru echilibrul acesteia. În cazul pielii predispuse la atopie, prezența excesiva a anumitor bacterii poate duce la agravarea stării sale. Skin barrier therapy™ limitează adeziunea acestor bacterii pe suprafața pielii. Acest brevet dezvoltat de Institutul de Cercetare NAOS a fost conceput în Aix-en-Provence, în cadrul laboratoarelor noastre.

Pielea are o barieră naturală de apărare prin intermediul căreia se protejează de mediul înconjurător. În cazul pielii uscate, predispuse la atopie, acestei bariere îi lipsesc lipide și proteine, astfel nu își mai îndeplinește rolul de protecție. Această tehnologie ajută la restabilirea unei bariere eficiente a pielii. Acest brevet dezvoltat de Institutul de Cercetare NAOS a fost conceput în Aix-en-Provence, în cadrul laboratoarelor noastre.

Factorii externi de stres pot face pielea reactivă și sensibilă. Acest complex brevetat crește pragul de toleranță a pielii - indiferent de tipul de piele - pentru a-și consolida rezistența. Brevetul a fost dezvoltat de Institutul de Cercetare NAOS și a fost conceput în Aix-en-Provence, în cadrul laboratoarelor noastre.

Descoperă lista de ingrediente