Nodé DS+ Șampon

Șampon anti-recidivă pentru mătreaţa persistentă

Igienă cu clătire

Mătreața și cojile scalpului

Brevetul DSactiv

Pentru cine este indicat?

Adulți, Adolescenți

Ce ingrediente conține?

Descoperă compoziția
Prescribed by dermatologists Prescris de medicii dermatologi

Eficacitate dovedită clinic

După 2 luni, voluntarii au observat -83% eritem, -78% scuame și -77% mâncărime. *

  • Curăță pe termen lung
  • Elimină mătreața persistentă și previne reapariția ei
  • Calmează instant

Textură cremoasă fluidă - Parfum proaspăt și lejer

Află mai multe

Toate produsele BIODERMA sunt formulate în conformitate cu principiile ecobiologiei. Un concept aflat în centrul abordării NAOS pentru a respecta ecosistemul pielii și a-i menține sănătatea. Pe termen lung.

Formula exclusivă Node DS + oferă o eficacitate ridicată împotriva mătreții grave. Complexul brevetat DSactive™ garantează eficacitate dublă datorită acțiunii sale biologice asupra cauzelor scuamelor:

Limitează proliferarea ciupercii Malassezia responsabilă de apariţia mătreţii.

Ajută la prevenirea recidivelor prin reducerea secreției de sebum, care provoacă răspândirea Malassezia. Agenții keratoreglatori curăţă mătreaţa severă și facilitează eliminarea acesteia. Îmbogăţit cu agenţi de calmare, Node DS+ ameliorează imediat și durabil senzația de mâncărime a scalpului. Complexul natural brevetat DAF crește pragul de toleranță a scalpului sensibilizat.

Păr și scalp

Tratament de atac (3 săptămâni): 3 spălări pe săptămână sau ca tratament de întreținere: 1 -2 spălări pe săptămână

  • Etapa 1 Se maseajă ușor scalpul cu Node DS + până se obține o spumă.
  • Etapa 2 Clătiți scalpul
  • Etapa 3 Replicați.
  • Etapa 4 Lăsați pentru 5 minute.
  • Etapa 5 Clătiți bine.

Produs destinat doar pentru adulți. Evitați contactul cu ochii. Vă recomandăm să utilizați alternativ sau complementar Node Fluid șampon.

Produse cu eco-design: Lucrăm zilnic la îmbunătățirea produselor noastre pentru a minimiza impactul lor asupra mediului înconjurător. Cele mai multe dintre produsele noastre sunt fabricate din plastic 100% reciclabil, toate cutiile noastre exterioare sunt 100% reciclabile și sunt fabricate din hârtie provenită din păduri gestionate durabil. Instrucțiuni de sortare: Vă rugăm să consultați instrucțiunile locale de sortare pentru a recicla produsul cât mai corect.

Mătreața persistentă este de obicei groasă, grasă și gălbuie, se lipește de scalp și este de obicei însoțită de mâncărime.

Rezultate dovedite prin studii clinice

Elimină mătreața persistentă (1)

-83% din eritem după 2 luni

-78% din scuame după 2 luni

-77% din prurit după 2 luni

Află mai multe

Acest produs a fost formulat conform abordării ecobiologice a laboratoarelor NAOS pentru a vă oferi cea mai bună îngrijire. La baza acestui produs se află:

Malassezia este un organism unicelular care se găsește în mod natural pe suprafața pielii. Secreția excesivă de sebum a scalpului determină multiplicarea rapidă a Malasseziei, ceea ce declanșează apariția mătreții, a scuamelor și a mâncărimii cutanate. Acest complex brevetat reduce secreția de sebum și limitează, de asemenea, proliferarea Malassezia. Acest brevet dezvoltat de Institutul de Cercetare NAOS a fost conceput în Aix-en-Provence, în cadrul laboratoarelor noastre.

Descoperă lista de ingrediente