Nodé Șampon Fluid

Șamponul fluid fără detergenți curăță, respectă și protejează.

Igienă cu clătire

Toate tipurile de piele

Brevetul NOn-DEtergent

Pentru cine este indicat?

Pentru toată familia (cu excepția nou-născuților prematuri)

Ce ingrediente conține?

Descoperă compoziția
Prescribed by dermatologists Prescris de medicii dermatologi

Node Fluid respectă și protejează în același timp pelicula hidrolipidică a părului şi a scalpului, non-gras pentru scalp.

  • Curăță blând
  • Restabilește strălucirea părului

Poate fi, de asemenea, utilizat ca șampon medicamentos - Potrivit pentru îndreptarea părului în stil brazilian - Formulă parfumată

Toate produsele BIODERMA sunt formulate în conformitate cu principiile ecobiologiei. Un concept aflat în centrul abordării NAOS pentru a respecta ecosistemul pielii și a-i menține sănătatea. Pe termen lung.

Prima inovație biologică a laboratorului BIODERMA, Node este un șampon non-invaziv, care respectă echilibrul biologic al părului și scalpului fragil. Datorită bazei sale de curățare blândă, realizată dintr-o combinație unică de agenți tensioactivi și dezvoltată în conformitate cu conceptul NOn-DEtergence, șamponul Node fluid non-detergent curăță eficient, respectând în același timp pelicula hidrolipidică a părului și scalpului.

Păr și scalp

Dimineața și /sau seara - 7 zile din săptămână

  • Etapa 1 Masați delicat scalpul.
  • Etapa 2 Clătiți bine.
  • Etapa 3 Reaplicați daca este necesar.

Produse cu eco-design: Lucrăm zilnic la îmbunătățirea produselor noastre pentru a minimiza impactul lor asupra mediului înconjurător. Cele mai multe dintre produsele noastre sunt fabricate din plastic 100% reciclabil, toate cutiile noastre exterioare sunt 100% reciclabile și sunt fabricate din hârtie provenită din păduri gestionate durabil. Instrucțiuni de sortare: Vă rugăm să consultați instrucțiunile locale de sortare pentru a recicla produsul cât mai corect.

Acest produs a fost formulat conform abordării ecobiologice a laboratoarelor NAOS pentru a vă oferi cea mai bună îngrijire. La baza acestui produs se află:

Utilizarea anumitor agenți de curățare poate modifica stratul protector al scalpului și genera dezechilibre. Creat de Institutul de Cercetare NAOS, Node este primul produs de curățare non-detergent pentru scalp și păr. Datorită bazei sale de curățare blânde, această combinație dezvoltată în conformitate cu conceptul non-detergent, curăţă în mod eficient respectând în același timp fimulul hidrolipidic al părului şi al scalpului. Acest brevet dezvoltat de Institutul de Cercetare NAOS a fost conceput în Aix-en-Provence, în cadrul laboratoarelor noastre.

Factorii externi de stres pot face pielea reactivă și sensibilă. Acest complex brevetat crește pragul de toleranță a pielii - indiferent de tipul de piele - pentru a-și consolida rezistența. Brevetul a fost dezvoltat de Institutul de Cercetare NAOS și a fost conceput în Aix-en-Provence, în cadrul laboratoarelor noastre.

Descoperă lista de ingrediente