Allez au contenu Allez à la navigation

Pigmentbio

Piele hiperpigmentată

Sub efectele soarelui, poluării, îmbătrânirii, hormonilor din sarcină sau iritațiilor, pielea acumulează semne și pete brune, ca rezultat al trecerii timpului. Acestea sunt cauzate de supraproducția de melanină, ceea ce duce la schimbarea aspectului normal al pielii.

Inspirată de tratamentele de referință în dermatologie, gama Pigmentbio oferă o rutină complexă pentru pielea sensibilă care necesită soluții eficiente pentru problemele de hiperpigmentare. Tehnologia LumiReveal™ acționează pe etape esențiale în procesul pigmentării cutanate pentru a reduce petele brune, dar și pentru a preveni apariția unor noi pete și pentru a reda pielii strălucirea naturală, pe termen lung. Echilibrul unic între eficacitate și toleranță permite obținerea imediată a rezultatelor, cu rezultate de durată, în timp ce respectă sensibilitatea pielii.

Poate fi folosit ca adjuvant al tratamentelor depigmentante dermatologice pentru a le extinde eficacitatea și pentru a optimiza procesul de refacere a pielii, precum și ca monoterapie.