Pigmentbio Cremă de zi SPF50+

Iluminează instant și protejează. Ten strălucitor și neted pe termen lung.

Îngrijire zilnică

Piele hiperpigmentată

Tehnologia LumiReveal

Pentru cine este indicat?

Adulți

Ce ingrediente conține?

Descoperă compoziția

Eficacitate dovedită

Eficacitate anti pete brune și imperfecțiuni 96%

PIGMENTBIO DAILY CARE SPF50+

 • Ajută la reducerea aspectului petelor brune existente și împiedică apariția celor noi
 • Oferă o protecție solară foarte ridicată UVA / UVB SPF 50+
 • Luminează tenul și uniformizează tonul pielii
 • Previne semne vizibile ale îmbătrânirii premature
 • Oferă hidratare de lungă durată
 • Textura sa perlată oferă o strălucire instantanee
 • Toleranță cutanată foarte bună - Non-comedogenic - Bază excelentă de machiaj
 • Află mai multe

  banner club naos

   

  Toate produsele BIODERMA sunt formulate în conformitate cu principiile ecobiologiei. Un concept aflat în centrul abordării NAOS pentru a respecta ecosistemul pielii și a-i menține sănătatea. Pe termen lung.

  Pigmentbio Cremă de zi SPF 50+ beneficiază de Tehnologia LUMIREVEAL™, inspirată de tratamentele de referință din domeniu, tratamente utilizate de medicii dermatologi pentru a corecta în mod vizibil petele hiperpigmentare. Acesta ajută la reducerea cantității de melanină produse și stimulează reînnoirea celulară pentru a ajuta la eliminarea petelor hiperpigmentare și la uniformizarea aspectului pielii.
  Pigmentbio Cremă de zi SPF 50+ este îmbogățită cu filtre foarte puternice care protejează împotriva razelor UVA și UVB cu spectru larg pentru a limita semnele vizibile ale îmbătrânirii premature.
  Tehnologia LUMIREVEAL™ este îmbogățită cu un cocktail din VITAMINELE C, E și PP pentru a proteja bariera de protecție a pielii, dar și pentru efect instant de strălucire:
  - VITAMINELE C și E protejează pielea de poluare, de UVA/UVB, dar și de stresul oxidativ care cauzează îmbătrânirea prematură a pielii, primele semne fiind petele brune.
  - VITAMINA PP fortifică bariera de protecție a pielii și oferă hidratare de lungă durată.

  Face Față
  Neck Gât

  Utilizare zilnică - Dimineața

  • Etapa 1 Se aplică dimineața pe față și gât, după curățarea cu Pigmentbio Spumă de curățare.
  • Etapa 2 Bază excelentă de machiaj

  În cazule expunerii prelungite la soare, replicați o dată la doua ore.

  Produse cu eco-design: Lucrăm zilnic la îmbunătățirea produselor noastre pentru a minimiza impactul lor asupra mediului înconjurător. Cele mai multe dintre produsele noastre sunt fabricate din plastic 100% reciclabil, toate cutiile noastre exterioare sunt 100% reciclabile și sunt fabricate din hârtie provenită din păduri gestionate durabil. Instrucțiuni de sortare: Vă rugăm să consultați instrucțiunile locale de sortare pentru a recicla produsul cât mai corect.

  Semnele și petele sunt o reflexie a vieții noastre: poluare, expunere în exces la soare, vârstă, sarcină, iritație etc. În spatele acestor tulburări de hiperpigmentare: o supraproducție neobișnuită de melanină.
  Ștergerea acestor semne și restabilirea unui ten radiant și uniform necesită timp și dăruire, cu toate acestea femeile se așteaptă la rezultate imediate.

  Se știe că razele UVB și UVA sunt responsabile în principal de tulburările de pigmentare. Prin urmare, este necesară o fotoprotecție foarte mare pentru a nu se forma.

  Testat sub control dermatologic

  Corectează petele brune și semnele existente *
  Eficacitate anti-pete: 96%
  Împiedică reapariția petelor și imperfecțiunilor: 96%

  Corectează și uniformizează tenul *
  Uniformizează și luminează tenul: 91%

  Află mai multe

  Acest produs a fost formulat conform abordării ecobiologice a laboratoarelor NAOS pentru a vă oferi cea mai bună îngrijire. La baza acestui produs se află:

  Melanina este un pigment natural care conferă pielii culoare. Producția neregulată și excesivă de melanină este responsabilă de petele brune și de un aspect neuniform al tenului. Această tehnologie reglează producția de melanină și optimizează reînnoirea celulelor pentru a elimina excesul de melanină.

  Descoperă lista de ingrediente
  compozitie ecobiologie - NAOS

  Tipul pielii
  Vârsta

  2/5

  0 recenzii
  0 recenzii
  1 recenzie
  1 recenzie
  1 recenzie
  Resetați filtrul
  1/ 5
  Habar nu aveam de ce ma ustura ochii in ultimul hal cand ma dau cu ea. Si evit pe cat posibil zona ochilor dar tot ajunge cumva sa ma usture. Dupa o documentare substanta octocrylene a treia in lista de ingrediente este cauza. Sunt dezamagita ca bioderma care este o gama de dermatocosmetice foloseste asa ceva. Crema o s-o arunc. Imi e imposibil sa o folisesc.
  Helpful ?
  0
  2/ 5
  Imi place textura lejera si finisajul perlat, dar pompita este aiurea si crema lasa scame pe fata, n-am mai patit asa cu alte SPF-uri, am incercat toate variantele posibile, cu crema, tonic, serum si fara. Aceeasi chestie. Disappointing.
  Helpful ?
  0
  3/ 5
  Produsul este foarte bun, nimic de reprosat, intra repede in piele si lasa un finisaj luminos. Pompita insa este foarte proasta, am tinut tubul in toate pozitiile posibile si tot nu iese crema din prima sau in cantitate normala. Trebuie apasat de 20 de ori sa iasa ca lumea. Din pacate acest aspect m-a facut sa renunt la crema, oricat de multumita am fost de produsul in sine.
  Helpful ?
  0