Pigmentbio Cremă regeneratoare de noapte

Redă strălucirea naturală a pielii pe timpul nopții, pentru un aspect neted și luminos

Îngrijire de noapte

Piele hiperpigmentată

Tehnologia LumiReveal

Pentru cine este indicat?

Adulți

Ce ingrediente conține?

Descoperă compoziția
Prescribed by dermatologists PRESCRIBED_BY_DERMATOLOGISTS

Eficiența măsurată de dermatologi*

+52%strălucire.*

 • Ajută la reducerea aspectului petelor brune existente și împiedică apariția celor noi
 • Luminează și uniformizează pielea
 • Întărește și catifelează pielea
 • Dă un aspect plin pielii
 • Oferă o hidratare pe termen lung
 • Textura sa apoasă îmbunătățește penetrarea ingredientelor active toată noaptea
 • Toleranță foarte bună - Non-comedogenic - Textura apoasă proaspătă și ușoară
 • Află mai multe

  Toate produsele BIODERMA sunt formulate în conformitate cu principiile ecobiologiei. Un concept aflat în centrul abordării NAOS pentru a respecta ecosistemul pielii și a-i menține sănătatea. Pe termen lung.

  Pigmentbio Cremă regeneratoare de noapte beneficiază de TEHNOLOGIA LUMIREVEAL™, inspirată de tratamentele de referință ale dermatologilor (cum ar fi Trio-ul Kligman), care dezvăluie luminozitatea naturală a tenului. Acesta ajută la reducerea biologică a producției de melanină, stimulând în același timp reînnoirea celulelor pentru un efect corectant și preventiv.
  Pigmentbio Cremă regeneratoare de noapte are un ingredient activ, hexapeptida-2, care stimulează producerea de colagen pentru a face pielea mai fină dimineața.
  Această îngrijire nocturnă este îmbogățită și cu un cocktail de vitamine care stimulează acțiunea strălucitoare și protejează bariera pielii:
  - vitaminele antioxidante C și E protejează pielea de poluare, de UVA/UVB, dar și de stresul oxidativ care cauzează îmbătrânirea prematură a pielii, primele semne fiind petele brune
  - vitamina PP întărește bariera de protecție a pielii și oferă hidratare de lungă durată pielii

  Face FACE
  Neck NECK

  Utilizare zilnică-Seara

  • Etapa 1 Se aplică seara pe față și gât, după curățarea cu Pigmentbio Spumă de curățare.
  • Etapa 2 Poate fi folosită singură sau împreună cu Pigmentbio Ser concentrat cu Vitamina C.

  Produse cu eco-design: Lucrăm zilnic la îmbunătățirea produselor noastre pentru a minimiza impactul lor asupra mediului înconjurător. Cele mai multe dintre produsele noastre sunt fabricate din plastic 100% reciclabil, toate cutiile noastre exterioare sunt 100% reciclabile și sunt fabricate din hârtie provenită din păduri gestionate durabil. Instrucțiuni de sortare: Vă rugăm să consultați instrucțiunile locale de sortare pentru a recicla produsul cât mai corect.

  Imperfecțiunile și petele sunt o reflectare a vieții noastre: poluare, expunere în exces la soare, vârstă, sarcină, iritație, etc. În spatele acestor tulburări de hiperpigmentare: o supraproducție neobișnuită de melanină.
  Ștergerea acestor semne și recuperarea unui ten radiant și uniformizat necesită timp și dăruire, cu toate acestea femeile se așteaptă la rezultate imediate.

  Întrucât noaptea este cel mai bun moment pentru reparația naturală a pielii, Pigmentbio Cremă regeneratoare de noapte stimulează reînnoirea celulelor și producția de colagen pentru o piele plină și luminată dimineața.

  Testat sub control dermatologic

  Restabilește uniformitatea pielii
  Ten de seară: 91% (1)

  Îmbunătățește fermitatea pielii
  Piele plină 96% (1)

  Află mai multe

  Restabilește luminozitatea tenului
  Luminozitate: + 52% (2)

  Îmbunătățește elasticitatea pielii
  Fermitate: + 43% (2)

  Regenerează pielea
  Pielea este mai plină și elastică dimineața: 100% (3)

  Află mai multe

  Acest produs a fost formulat conform abordării ecobiologice a laboratoarelor NAOS pentru a vă oferi cea mai bună îngrijire. La baza acestui produs se află:

  Melanina este un pigment natural care conferă culoare pielii. Producția neregulată și excesivă de melanină este responsabilă pentru petele brune și pigmentarea neuniformă a pielii. Această tehnologie reglează producția de melanină și optimizează reînnoirea celulară pentru a elimina excesul de melanină. Acest brevet dezvoltat de Institutul de Cercetare NAOS a fost conceput în Aix-en-Provence, în cadrul laboratoarelor noastre.

  Descoperă lista de ingrediente