Pigmentbio Ser concentrat cu Vitamina C

Tratament de înaltă siguranță cu Vitamina C, pentru corectarea intensivă a pigmentării

Îngrijire ocazională pentru pielea cu nevoi specifice

Piele hiperpigmentată

Tehnologia LumiReveal

Pentru cine este indicat?

Adulți

Ce ingrediente conține?

Descoperă compoziția

Eficacitate dovedită

Reducerea mărimii petelor brune -41%*

 • Reduce intensitatea și dimensiunea petelor brune existente
 • Previne apariția de noi pete pigmentare
 • Netezește și catifelează textura pielii pentru o mai bună reflexie a luminii
 • Uniformizează și luminează tenul (strălucirea pielii este restabilită)
 • Hidratează timp de 8 ore
 • Non-comedogenic - Textura ușoară și învelitoare de gel-cremă - Absorbție rapidă
  Află mai multe

  Toate produsele BIODERMA sunt formulate în conformitate cu principiile ecobiologiei. Un concept aflat în centrul abordării NAOS pentru a respecta ecosistemul pielii și a-i menține sănătatea. Pe termen lung.

  Inspirat de principalele tratamente utilizate de dermatologi în tratamentul petelor hiperpigmentare, BIODERMA a dezvoltat Tehnologia LumiReveal ™. Acționează eficient și durabil pe cele 3 stadii biologice care provoacă hiperpigmentarea, asigurând în același timp o bună toleranță:
  - Inflamație: glabridina reduce inflamația care provoacă o supraproducție de melanină;
  - Producție: asocierea de andrografolidă și acid azelaic limitează producția de melanină;
  - Eliminare: Epidermactiv stimulează reînnoirea celulară prin eliminarea celulelor umplute cu melanină.

  Pigmentbio C-Concentrate este completat de un cocktail de vitamine esențiale pentru piele: vitamina C, E și PP care protejează și întăresc bariera pielii.

  Datorită concentrației sale ridicate de AHA / BHA (acizi glicolici și salicilici), oferă o eficacitate blândă, asemănătoare peeling-ului, care nu afectează pielea sau nu o usucă, datorită acțiunii sale hidratante de 8 ore.

  Face Față
  Neck Gât

  Ca monoterapie, Pigmentbio C-Concentrate este utilizat ca tratament timp de 1 lună până la 3 luni.

  • Etapa 1 La prima utilizare trebuie apăsat ferm cu ambele degetele pe capacul ambalajului pentru a elibera Vitamina C. Se deșurubează capacul alb și se verifică dacă toată pulberea de Vitamina C a fost eliberată. Se înșurubează picurătorul și se agită timp de 10 secunde pentru a amesteca Vitamina C.
  • Etapa 2 Se aplică 5 picături în fiecare seară timp de 1 lună pe față și gât, după curățare cu Pigmentbio Spumă de curățare. Seara, produsul poate fi aplicat singur sau înainte de Pigmentbio Cremă regeneratoare de noapte. Iar dimineața, recomandăm să fie utilizat împreună cu Pigmentbio Cremă de zi SPF 50+.
  • Etapa 3 Pentru a menține rezultate bune tot anul, reînnoiți cura de 1 lună la fiecare 3 luni.

  Pigmentbio C-Concentrate poate fi, de asemenea, utilizat ca un liant al tratamentului dermatologic (cum ar fi trio-ul lui Kligman sau Hydroquinone), timp de 3 luni până la începerea următorului tratament dermatologic.

  • Etapa 1 Pentru prima utilizare, apăsați ferm cu ambele degete pe capacul ambalajului până când recipientul este complet presat pentru a elibera vitamina C. Deșurubați capacul alb și verificați dacă toată pulberea de vitamina C a fost eliberată. Înșurubați picătorul și agitați 10 secunde pentru a amesteca vitamina C.
  • Etapa 2 Se aplică 5 picături în fiecare seară timp de 1 lună pe față și gât, după curățare cu Pigmentbio Spumă de curățare. Seara, produsul poate fi aplicat singur sau înainte de Pigmentbio Cremă regeneratoare de noapte. Iar dimineața, recomandăm să fie utilizat împreună cu Pigmentbio Cremă de zi SPF 50+.

  A se evita zona conturului ochilor. Instrucțiunile de utilizare sunt foarte importante! Pot fi resimțite ușoare furnicături, senzații asociate cu mecanismul de acțiune, dar acestea ar trebui să dispară rapid. Dacă senzația persistă, recomandăm încetarea utilizării produsului și consultarea unui profesionist din domeniul sănătății.

  Produse cu eco-design: Lucrăm zilnic la îmbunătățirea produselor noastre pentru a minimiza impactul lor asupra mediului înconjurător. Cele mai multe dintre produsele noastre sunt fabricate din plastic 100% reciclabil, toate cutiile noastre exterioare sunt 100% reciclabile și sunt fabricate din hârtie provenită din păduri gestionate durabil. Instrucțiuni de sortare: Vă rugăm să consultați instrucțiunile locale de sortare pentru a recicla produsul cât mai corect.

  Fie că se datorează soarelui (lentigine solare), vârstei (lentiginelor senile), sarcinii (melasmei), unei cicatrici sau pete (hiperpigmentare post-inflamatorie) sau fricțiunilor, semnele și petele ne afectează viața. Cauza acestor hiperpigmentări: o supraproducție anormală de melanină care întunecă pielea.

  Ștergerea acestor defecte pigmentare și revenirea la un ten uniform și radiant necesită timp și diligență, dar femeile își doresc rezultate imediate.

  Testat sub control dermatologic

  Reduce petele brune
  Mărimea petelor maronii: -41% *

  Restabilește strălucirea originală a tenului
  Radierea pielii: + 87% *

  Netezește textura pielii
  Uniformizare: + 85% *

  Află mai multe

  Acest produs a fost formulat conform abordării ecobiologice a laboratoarelor NAOS pentru a vă oferi cea mai bună îngrijire. La baza acestui produs se află:

  Melanina este un pigment natural care conferă culoare pielii. Producția neregulată și excesivă de melanină este responsabilă pentru petele brune și pigmentarea neuniformă a pielii. Această tehnologie reglează producția de melanină și optimizează reînnoirea celulară pentru a elimina excesul de melanină. Acest brevet dezvoltat de Institutul de Cercetare NAOS a fost conceput în Aix-en-Provence, în cadrul laboratoarelor noastre.

  Descoperă lista de ingrediente