Pigmentbio Ser concentrat cu Vitamina C

Tratament de înaltă siguranță cu Vitamina C, pentru corectarea intensivă a pigmentării

Ser

Piele hiperpigmentată Tâches brunes et pigments irréguliers Pete solare, pete maronii, fotoîmbătrânire

Tehnologia LumiReveal

Pentru cine este indicat?

Adulți

Ce ingrediente conține?

Descoperă compoziția

Eficacitate dovedită

Reducerea mărimii petelor brune -41%*

  • Reduce intensitatea și dimensiunea petelor brune existente
  • Previne apariția de noi pete pigmentare
  • Netezește și catifelează textura pielii pentru o mai bună reflexie a luminii
  • Uniformizează și luminează tenul (strălucirea pielii este restabilită)
  • Hidratează timp de 8 ore

Non-comedogenic - Textura lejeră gel-cremă, care învăluie pielea - Absorbție rapidă

Află mai multe

banner club naos

 

Toate produsele BIODERMA sunt formulate în conformitate cu principiile ecobiologiei. Un concept aflat în centrul abordării NAOS pentru a respecta ecosistemul pielii și a-i menține sănătatea. Pe termen lung.

Inspirat de principalele tratamente utilizate de dermatologi în tratamentul petelor hiperpigmentare, BIODERMA a dezvoltat Tehnologia LumiReveal ™. Acționează eficient și durabil pe cele 3 stadii biologice care provoacă hiperpigmentarea, asigurând în același timp o bună toleranță:

- Inflamație: glabridina reduce inflamația care provoacă o supraproducție de melanină;

- Producție: asocierea de andrografolidă și acid azelaic limitează producția de melanină;

- Eliminare: Epidermactiv stimulează reînnoirea celulară prin eliminarea celulelor umplute cu melanină.


Pigmentbio C-Concentrate este completat de un cocktail de vitamine esențiale pentru piele: vitamina C, E și PP care protejează și întăresc bariera pielii.


Datorită concentrației sale ridicate de AHA / BHA (acizi glicolici și salicilici), oferă o eficacitate blândă, asemănătoare peeling-ului, care nu afectează pielea sau nu o usucă, datorită acțiunii sale hidratante de 8 ore.

Face Față
Neck Gât

Ca monoterapie, Pigmentbio C-Concentrate este utilizat ca tratament timp de 1 lună până la 3 luni.

  • Etapa 1 La prima utilizare trebuie apăsat ferm cu ambele degetele pe capacul ambalajului pentru a elibera Vitamina C. Se deșurubează capacul alb și se verifică dacă toată pulberea de Vitamina C a fost eliberată. Se înșurubează picurătorul și se agită timp de 10 secunde pentru a amesteca Vitamina C.
  • Etapa 2 Se aplică 5 picături în fiecare seară timp de 1 lună pe față și gât, după curățare cu Pigmentbio Spumă de curățare. Seara, produsul poate fi aplicat singur sau înainte de Pigmentbio Cremă regeneratoare de noapte. Iar dimineața, recomandăm să fie utilizat împreună cu Pigmentbio Cremă de zi SPF 50+.
  • Etapa 3 Pentru a menține rezultate bune tot anul, reînnoiți cura de 1 lună la fiecare 3 luni.

Pigmentbio C-Concentrate poate fi, de asemenea, utilizat ca un liant al tratamentului dermatologic (cum ar fi trio-ul lui Kligman sau Hydroquinone), timp de 3 luni până la începerea următorului tratament dermatologic.

  • Etapa 1 Pentru prima utilizare, apăsați ferm cu ambele degete pe capacul ambalajului până când recipientul este complet presat pentru a elibera vitamina C. Deșurubați capacul alb și verificați dacă toată pulberea de vitamina C a fost eliberată. Înșurubați picătorul și agitați 10 secunde pentru a amesteca vitamina C.
  • Etapa 2 Se aplică 5 picături în fiecare seară timp de 1 lună pe față și gât, după curățare cu Pigmentbio Spumă de curățare. Seara, produsul poate fi aplicat singur sau înainte de Pigmentbio Cremă regeneratoare de noapte. Iar dimineața, recomandăm să fie utilizat împreună cu Pigmentbio Cremă de zi SPF 50+.

A se evita zona conturului ochilor. Instrucțiunile de utilizare sunt foarte importante! Pot fi resimțite ușoare furnicături, senzații asociate cu mecanismul de acțiune, dar acestea ar trebui să dispară rapid. Dacă senzația persistă, recomandăm încetarea utilizării produsului și consultarea unui profesionist din domeniul sănătății.

Produse cu eco-design: Lucrăm zilnic la îmbunătățirea produselor noastre pentru a minimiza impactul lor asupra mediului înconjurător. Cele mai multe dintre produsele noastre sunt fabricate din plastic 100% reciclabil, toate cutiile noastre exterioare sunt 100% reciclabile și sunt fabricate din hârtie provenită din păduri gestionate durabil. Instrucțiuni de sortare: Vă rugăm să consultați instrucțiunile locale de sortare pentru a recicla produsul cât mai corect.

Fie că se datorează soarelui (lentigine solare), vârstei (lentiginelor senile), sarcinii (melasmei), unei cicatrici sau pete (hiperpigmentare post-inflamatorie) sau fricțiunilor, semnele și petele ne afectează viața. Cauza acestor hiperpigmentări: o supraproducție anormală de melanină care întunecă pielea.


Ștergerea acestor defecte pigmentare și revenirea la un ten uniform și radiant necesită timp și diligență, dar femeile își doresc rezultate imediate.

Testat sub control dermatologic

Reduce petele brune

Mărimea petelor maronii: -41% *


Restabilește strălucirea originală a tenului

Radierea pielii: + 87% *


Netezește textura pielii

Uniformizare: + 85% *

Află mai multe

Acest produs a fost formulat conform abordării ecobiologice a laboratoarelor NAOS pentru a vă oferi cea mai bună îngrijire. La baza acestui produs se află:

Melanina este un pigment natural care conferă pielii culoare. Producția neregulată și excesivă de melanină este responsabilă de petele brune și de un aspect neuniform al tenului. Această tehnologie reglează producția de melanină și optimizează reînnoirea celulelor pentru a elimina excesul de melanină.

Descoperă lista de ingrediente
compozitie ecobiologie - NAOS

Tipul pielii
Vârsta

3.3/5

1 recenzie
0 recenzii
1 recenzie
1 recenzie
0 recenzii
Resetați filtrul
3/ 5
Am aplicat prima data produsul si toata fata s-a inrosit si simteam ca ia foc. Am sperat ca senzatia va disparea dar dupa o ora am spalat cu apa rece si o spuma de curatare. Sunt curioasa daca asta este o reactie normala a pielii sau produsul nu imi este recomandat
Helpful ?
0
2/ 5
Am achizionat acest produs si crema de zi dar la prima aplicare a serului eram foarte rosie pe pometi.A doua zi dimineata am aplicat crema si am observat acelasi lucru,s a inrosit toata fata.
Helpful ?
0
5/ 5
Îndepărtează petele maronii de pe față, lasă o senzație de hidratare și strălucire a pielii, nu usucă, nu determina apariția unor alte comedoane. Totodata, îndepărtează imperfecțiunile chiar și cele localizate sub stratul pielii!
Helpful ?
0

Îngrijire zilnică

Piele hiperpigmentată

Tehnologia LumiReveal

Pigmentbio Cremă de zi SPF50+

(3 reviews)

Iluminează instant și protejează. Ten strălucitor și neted pe termen lung.

Pentru cine este indicat?

Adulți

BIODERMA product photo, Pigmentbio Cremă regeneratoare de noapte 50ml, cremă regeneratoare de noapte pentru pielea pigmentată

Îngrijire de noapte

Piele hiperpigmentată

Tehnologia LumiReveal

Pigmentbio Cremă regeneratoare de noapte

(Nu există recenzii)

Redă strălucirea naturală a pielii pe timpul nopții, pentru un aspect neted și luminos

Pentru cine este indicat?

Adulți

Igienă cu clătire

Piele hiperpigmentată

Combinație brevetată de ingrediente active

Pigmentbio Spumă de curățare

(Nu există recenzii)

Spumă de curățare cu efect de exfoliere. Redă strălucirea tenului chiar de la duș.

Pentru cine este indicat?

Adulți