sensibio AR - manifesto

Sunt multe moduri în care pielea ta se poate înroși, dar și mulți factori care pot determina apariția roșeții, de la emoții până la schimbările bruște de temperatură.  

Roșeața poate fi temporară (apare ocazional) sau permanentă. 

  • Dr Michèle Sayag, allergologist
    Dr. Michèle Sayag, alergolog și director de strategie medicală - Bioderma.

    Conform unui studiu al Societății Naționale a Rozaceei, 69% dintre respondenți declară că au un puseu asociat rozaceei din cauza stresului cel puțin o dată pe lună. În timpul unei astfel de perioade, simptomele precum roșeața, papulele sau pustulele pot dura câteva zile sau chiar săptămâni. Și niciodată nu vin într-un moment oportun! Este important să știi că poți controla roșeața, dar că nu există un tratament care să o vindece complet. Puseurile pot apărea, dar le poți controla învățând cum să jonglezi cu stresul, somnul odihnitor și urmând o rutină de îngrijire zilnică. Și discută despre așteptările tale de la tratamentul rozaceei cu medicul tău dermatolog. Cu cât îți cunoști pielea mai bine și modul în care aceasta reacționează, cu atât ești mai bine pregătită să faci față roșeții, atât în timpul unui puseu, cât și în timpul perioadelor de remisie. 

    Dr. Michèle Sayag, alergolog și director de strategie medicală - Bioderma.

Dacă te îngrijorează pielea predispusă la rozacee, rutina Sensibio AR este ideală pentru a scăpa de roșeață și a pentru a recâștiga confortul pielii tale.  

Igienă

sensibio H2O AR

Sensibio

H2O AR

Este o apă micelară cu o formulă specială care oferă toleranță excelentă pielii, reduce și previne apariția roșeții. Formula sa, bazată pe apă purificată având calitatea apei pentru preparate injectabile, respectă echilibrul fiziologic al pielii. Sensibio H2O AR îndepărtează impuritățile, machiajul și poluarea de pe pielea feței, aplicat dimineața și seara, cu o dischetă de bumbac. Nu necesită clătire.  

Îngrijire

sensibio AR

Sensibio

AR

Dimineața, continuă-ți rutina de îngrijire cu Sensibio AR. Este o bază excelentă de machiaj, dar nu uita să aplici un produs cu factor de protecție solară înainte de a aplica machiajul. 

Iar seara, este produsul ideal înainte de culcare. 

Acoperire

sensibio AR BB cream

Sensibio

AR BB Cream

Cu aceleași ingrediente active ca Sensibio AR, Sensibio AR BB Cream conține și un spectru larg de filtre de protecție împotriva radiațiilor UVA și UVB, SPF 30. Acesta uniformizează aspectul pielii și poate fi folosit atât ca produs de protecție solară, dar și ca fond de ten care rezistă un timp îndelungat pe piele. Ideal pentru aplicare dimineața. 

Fotoprotecție

photoderm AR

Photoderm

AR SPF 50+

Photoderm AR îți oferă protecție solară înaltă pentru pielea ta sensibilă, predispusă la roșeață. Produsul conține brevetul Rosactiv și are o textură colorată, care ajută la uniformizarea culorii pielii. 

Range Sensibio

Igienă și îngrijirea pielii

Piele sensibilă

Gama Sensibio

Range Sensibio

Furnicături, supraîncălzire, senzație de piele care ”ține”, disconfort, roșeață difuză sau locală, toate acestea sunt simptome care caracterizează pielea sensibilă.

Soluția BIODERMA: Sensibio, o gamă dedicată pielii sensibile. În plus față de iconica apă micelară Sensibio H2O, demachiant pentru pielea sensibilă, gama include produse de curățare și îngrijire recomandate de medicii dermatologi: produse de îngrijire a feței pentru piele sensibilă, produse anti-roșeață (disponibile sub formă de cremă sau BB cream) și multe altele. Alege rutina potrivită pielii tale!

Localizează geografic un punct de vânzare

Vezi toate produsele Bioderma disponibile în farmacii sau drogherii în apropierea ta.

Găsește un punct de vânzare

Comandă online

Vezi toate ofertele și produsele noastre disponibile prin parteneri.