Dă pielii deshidratate puterea să își recapete vitalitatea

Hidratarea este principala soluție pentru o piele sănătoasă. O piele bine hidratată acționează ca o barieră împotriva factorilor de stres externi și îmbătrânește mai lent decât pielea uscată. Deși tipurile de piele au nevoi diferite și particularități, hidratarea este fundamentală pentru o piele frumoasă și sănătoasă.

Gama Hydrabio a fost concepută pentru a întări mecanismele naturale de hidratare din epiderm.

 

Orice tip de piele poate întâmpina problema deshidratării. Efectele pot fi mai mult sau mai puțin vizibile, dar deficiența de apă poate provoca disconfort, senzația de "piele care ține", riduri fine sau pierderea luminozității pielii. Hidratarea este fundamentală în toate cazurile și primul pas către o piele sănătoasă.

 

De ce am senzația că "mă ține" pielea?

Citește mai mult aici: "De ce am pielea deshidratată?"

Pielea noastră se schimbă constant de-a lungul vieții, iar anumite circumstanțe pot duce la deshidratarea temporară: temperaturile scăzute iarna, expunerea la raze UV pe timpul verii, aerul condiționat, poluarea, stresul, unele tratamente medicamentoase, etc. În acest caz, vei simți un disconfort la nivelul pielii, care se va înrăutăți de la o zi la alta - acesta e un semn că pielea ta este deshidratată.

Toate tipurile de piele pot suferi de lipsă de apă, chiar și pielea grasă. Factorii externi pot altera eficiența barierei cutanate, cea care reglează schimburile dintre organism și mediul extern, ducând la pierderi considerabile de apă. În mod obișnuit, pielea poate controla astfel de variații, însă schimbările la nivelul epidermului pot crea dezechilibre. Ca rezultat, pielea devine din ce în ce mai uscată și se instalează senzația de disconfort.

 

 

Pielea are nevoie doar de apă!

Chiar dacă pielea este sensibilă, uscată, foarte uscată, mixtă sau grasă, hidratarea este o necesitate fiziologică de bază pentru sănătatea pielii. Hidratarea îi dă putere pielii prin consolidarea barierei cutanate, făcând-o mai rezistentă. Chiar și pielea grasă are nevoie de hidratare, deoarece și aceasta poate pierde apă.

 

Bioderma a creat gama Hydrabio pentru a restabili mecanismele naturale de hidratare din epiderm, fără să lase o peliculă grasă la nivelul pielii. Hydrabio ajută la recreerea barierei cutanate. Acționează asupra coeziunii celulelor epidermice pentru a limita pierderea de apă și aquaporine, proteinele care facilitează mișcarea și difuzia apei în piele. Întreaga gamă include brevetul său biologic exclusiv Aquagenium™, care stimulează pielea pentru a-și activa capacitățile naturale de hidratare și de a reține apa necesară.

Produsele hidratante din gama Hydrabio se deosebesc și prin textura specifică, textură activă care ajută pielea să absoarbă mai repede și eficient produsul. Așadar, pielea se bucură de o hidratare intensivă, imediată, pe termen lung și o strălucire instantanee.

O rutină completă pentru hidratarea pielii zi de zi?

Gama Hydrabio include mai multe soluții pentru hidratarea pielii, în funcție de nevoile tale.

  • Hydrabio Ser este un ser activ de hidratare cu Niacinamide și Acid Hialuronic. Este un concentrat hidratant intensiv, hidratează instant și pe termen lung și are o textură lejeră, fresh.
  • Lejeră și revigorantă, Hydrabio Gel-Cremă este destinată tipurilor de piele mixtă sau grasă, care are nevoie doar de apă. Textura este lejeră și plăcută și nu lasă o peliculă grasă sau lipicioasă.
  • Potrivită pielii sensibile sau uscate, Hydrabio Cremă are o textură cremoasă, oferindu-i pielii o senzație de catifelare și confort.
  • Hydrabio Perfecteur SPF30 netezește durabil textura pielii și iluminează imediat tenul, protejând împotriva razelor UV. E perfect pentru vară.

Etapa de igienă: Hydrabio H2O

Folosirea produselor de igienă nepotrivite poate avea un efect nedorit pentru pielea deshidratată, afectând calitatea filmului hidrolipidic deja agresat. Hydrabio H2O este prima și singura apă micelară dermatologică perfect compatibilă cu pielea, perfectă pentru utilizare zilnică. Curăță pielea de impurități și particule de poluare, îndepărtează machiajul de pe față și ochi, hidratează și calmează.

 

Igienă zilnică fără clătire

Piele sensibilă deshidratată

Brevetul Aquagenium

Hydrabio H2O

(5 reviews)

Apă micelară dermatologică care curăță, îndepărtează machiajul și hidratează.

Pentru cine este indicat?

Adulți, Adolescenți

Îngrijire zilnică

Piele sensibilă uscată sau foarte uscată Piele sensibilă deshidratată

Brevetul Aquagenium

Hydrabio Cremă

(1 review)

Îngrijirea cremoasă a pielii oferă hidratare și strălucire intensă.

Pentru cine este indicat?

Adulți, Adolescenți

Ser

Piele sensibilă deshidratată

Brevetul Aquagenium

Hydrabio Ser

(1 review)

Concentrat hidratant intensiv

Pentru cine este indicat?

Adulți, Adolescenți

Îngrijire zilnică

Piele normală sau mixtă Piele sensibilă deshidratată

Brevetul Aquagenium

Hydrabio Gel-Cremă

(2 reviews)

Formulă lejeră pentru hidratare în profunzime și luminozitate intensă

Pentru cine este indicat?

Adulți, Adolescenți

Îngrijire zilnică

Piele sensibilă deshidratată Protecție solară pentru pielea normală sau uscată

Brevetul Aquagenium

Hydrabio Perfecteur SPF30

(1 review)

Îngrijirea dermatologică a pielii pentru un rezultat perfect.

Pentru cine este indicat?

Adulți, Adolescenți