Atoderm Intensive Gel-cremă

Îngrijire hrănitoare ultra-fresh. Acțiune intensă anti-prurit

New

Îngrijire zilnică

Piele sensibilă atopică foarte uscată sau atopică

Complexul brevetat Skin barrier therapy

Pentru cine este indicat?

Pentru toată familia (cu excepția nou-născuților prematuri)

Ce ingrediente conține?

Descoperă compoziția
Potrivit pentru familii

Eficacitate dovedită

Eficacitate imediată împotriva mâncărimii și timp de 24 de ore: 100%. *

 • Calmează senzația de mâncărime și pruritul
 • Restaurează producția de lipide
 • 24 de ore de hidratare
 • Senzație imediată de prospețime
 • Textură non-lipicioasă și non-grasă - Se absoarbe rapid în piele. Permite îmbrăcarea imediat după aplicare
  Află mai multe

  Toate produsele BIODERMA sunt formulate în conformitate cu principiile ecobiologiei. Un concept aflat în centrul abordării NAOS pentru a respecta ecosistemul pielii și a-i menține sănătatea. Pe termen lung.

  Atoderm Intensive Gel-cremă este primul produs anti-mâncărime de îngrijire a pielii, cu o textură proaspătă ultra-lejeră care este rapid absorbită de piele. Formula sa satisface nevoile specifice ale pielii uscate sau atopice în zonele cu climă caldă / umedă și tropicală:
  Enoxolona calmează imediat și pe termen lung senzațiile de mâncărime și prurit.
  Complexul brevetat Skin Barrier Therapy™ limitează adeziunea anumitor bacterii (precum Stafilococului Auriu) pe suprafața pielii. Aceste bacterii pot agrava uscăciunea pielii.
  Tehnologia hidro-absorbantă captează apa din mediu pentru a optimiza hidratarea pielii și pentru a-și consolida funcția de barieră. Ca atare, limitează senzațiile de mâncărime și reduce astfel iritațiile.
  Vitamina PP, un agent de hidratare biomimetic, stimulează producerea naturală a lipidelor pielii și întărește bariera pielii.

  Atoderm Intensive Gel-cremă este în concordanță cu abordarea ecobiologică Naos, oferind un produs de îngrijire cu o textură unică, care este atât eficient, cât și plăcut la aplicare, în conformitate cu mediul și stilul de viață al pacientului.

  Body Corp
  Face Față

  O dată sau de două ori pe zi. Aplicați pe pielea curată. Masați ușor până când este absorbit complet de piele. Metoda 3.6.9 este o metodă nouă de aplicare. Aceasta a fost dezvoltată pentru a indica doza potrivită de aplicare Atoderm Intensive Gel-cremă și apoi pentru a crea o rutina de aplicare a produsului pentru rezultate mai bune pe termen lung.

  • Etapa 1 3 apăsări de pompiță pentru bebeluș: 1 apăsare de pompiță pentru față, gât și piept, 1 apăsare de pompiță pentru ambele brațe și spate, 1 apăsare de pompiță pentru ambele picioare.
  • Etapa 2 6 apăsări de pompiță pentru COPIL: 1 apăsare de pompiță pentru față și gât, 1 apăsare de pompiță pentru piept, 1 apăsare de pompiță pentru spate, 1 apăsare de pompiță pentru ambele brațe, 1 apăsare de pompiță pentru fiecare picior (x2).
  • Etapa 3 9 apăsări de pompiță pentru ADULT: 1 apăsare de pompiță pentru față și gât, 1 apăsare de pompiță pentru piept, 1 apăsare de pompiță pentru spate, 1 apăsare de pompiță pe braț (x2), 2 apăsare de pompiță pentru picior (x2).

  O dată sau de două ori pe zi

  • Etapa 1 Aplicați pe pielea curată
  • Etapa 2 Masați ușor până este absorbit de piele.
  • Etapa 3 În timpul apariției eczemelor, aplicați corticosteroizi dermici pe lângă emolient (evitați emolientul în cazul leziunilor eczemelor dacă mâncărimea este intensă).

  Dacă uscăciunea persistă, cere sfatul medicului sau farmacistului

  Produse cu eco-design: Lucrăm zilnic la îmbunătățirea produselor noastre pentru a minimiza impactul lor asupra mediului înconjurător. Cele mai multe dintre produsele noastre sunt fabricate din plastic 100% reciclabil, toate cutiile noastre exterioare sunt 100% reciclabile și sunt fabricate din hârtie provenită din păduri gestionate durabil. Instrucțiuni de sortare: Vă rugăm să consultați instrucțiunile locale de sortare pentru a recicla produsul cât mai corect.

  Pentru persoanele care suferă de eczeme atopice, aplicarea zilnică a unui emolient este esențială pentru întărirea permanentă a barierei pielii, pentru reducerea frecvenței apariției puseurilor și, ulterior, pentru îmbunătățirea calității vieții.
  Această rutină este adesea văzută ca fiind restrictivă și puțini pacienți se conformează, în special în anotimpurile mai calde și în zonele cu climă umedă sau tropicală. Într-adevăr, în aceste condiții meteorologice, textura emolienților nu este adaptată la mediul pacientului și nici la nevoile acestuia: prea bogat, prea gras și nu se absoarbe ușor.

  Rezultate dovedite prin studii clinice

  Calmează
  Eficacitate imediată împotriva mâncărimii și timp de 24 de ore: 100% (1)

  Restaurează producția de lipide
  Produsul hrănește imediat pielea: 95% (2)

  Produsul este potrivit pentru utilizare pe vreme caldă / climă caldă și umedă: 90% (2)

  Află mai multe

  Calmează
  Produsul calmează pielea timp de 24 de ore: 100% (2)

  Restaurează producția de lipide
  Produsul spațiază puseurile atopice: 100% (2)
  Uscăciunea pielii corpului și feței: respectiv -21% și -34% după 28 de zile (1)

  Îmbunătățește calitatea vieții: 93% (sub 12 ani) și 100% (peste 12 ani) după 28 de zile (1)

  Află mai multe

  Acest produs a fost formulat conform abordării ecobiologice a laboratoarelor NAOS pentru a vă oferi cea mai bună îngrijire. La baza acestui produs se află:

  Bacteriile se regăsesc în mod natural pe suprafața pielii și sunt necesare pentru echilibrul acesteia. În cazul pielii predispuse la atopie, prezența excesiva a anumitor bacterii poate duce la agravarea stării sale. Skin barrier therapy™ limitează adeziunea acestor bacterii pe suprafața pielii. Acest brevet dezvoltat de Institutul de Cercetare NAOS a fost conceput în Aix-en-Provence, în cadrul laboratoarelor noastre.

  Factorii externi de stres pot face pielea reactivă și sensibilă. Acest complex brevetat crește pragul de toleranță a pielii - indiferent de tipul de piele - pentru a-și consolida rezistența. Brevetul a fost dezvoltat de Institutul de Cercetare NAOS și a fost conceput în Aix-en-Provence, în cadrul laboratoarelor noastre.

  Descoperă lista de ingrediente