Photoderm AR SPF50+

Protecție solară foarte înaltă anti-roşeaţă

Protecție solară specifică

Pielea sensibilă predispusă la roșeață

Brevetul Cellular Bioprotection™

Pentru cine este indicat?

Adulți, Adolescenți

Ce ingrediente conține?

Descoperă compoziția
Prescribed by dermatologists PRESCRIBED_BY_DERMATOLOGISTS

Eficacitate dovedită clinic

Eficacitate excelentă în 80% din cazuri. *

  • Oferă o protecție foarte mare anti-roșeață UVA / UVB, împotriva efectelor nocive ale razelor UV (arsuri solare, alergii solare etc.)
  • Reduce și previne apariția roșeții
  • Protejează împotriva riscurilor de deteriorare celulară și îmbătrânire prematură cutanată
  • Culoarea naturală uniformizează aspectul pielii.

Non-comedogenic - Formulă neparfumată - Rezistent la apă

Află mai multe

Toate produsele BIODERMA sunt formulate în conformitate cu principiile ecobiologiei. Un concept aflat în centrul abordării NAOS pentru a respecta ecosistemul pielii și a-i menține sănătatea. Pe termen lung.

Cu o asociere de filtre UVA / UVB, Photoderm AR SPF 50+ oferă o protecție optimizată împotriva efectelor nocive ale razelor UV (arsuri solare, alergii solare etc.) Brevetul celular Bioprotection ™ *, adevărată protecție biologică internă, conservă și stimulează apărarea naturală a pielii.

Roșeața se datorează în principal dilatării și slăbirii microvaselelor la nivelul pielii. Complexul brevetat Rosactiv ™ funcționează pe un factor care determină modificarea micro-vaselor. Enoxolona, o moleculă derivată din lemn dulce, calmează instantaneu roșeața.

Culoarea naturală, se adaptată pielii, uniformizează tenul și reduce roșeața.Se absoarbe rapid și lasă pielea confortabilă.

Face FACE

De mai multe ori pe zi, în cazul expunerii la soare

  • Etapa 1 Se aplică generos și uniform pe piele, înaintea expunerii la soare (o cantitate mai mică de produs reduce nivelul de fotoprotecţie).
  • Etapa 2 Se reaplică în mod frecvent înainte și după înot, frecare sau activităţi sportive.

Se aplică pe pielea sănătoasă. Nu expuneți bebelușii și copiii mici la soare. Expunerea excesivă la soare poate dăuna sănătății.

Produse cu eco-design: Lucrăm zilnic la îmbunătățirea produselor noastre pentru a minimiza impactul lor asupra mediului înconjurător. Cele mai multe dintre produsele noastre sunt fabricate din plastic 100% reciclabil, toate cutiile noastre exterioare sunt 100% reciclabile și sunt fabricate din hârtie provenită din păduri gestionate durabil. Instrucțiuni de sortare: Vă rugăm să consultați instrucțiunile locale de sortare pentru a recicla produsul cât mai corect.

Roșeața este provocată, în principal, de dilatarea și slăbirea vaselor de sânge din piele. Complexul brevetat Rosactiv ™ funcționează pe un factor care determină modificarea micro-vaselor.

Rezultate dovedite prin studii clinice

Garantează protecție optimă

Protecție foarte satisfăcătoare: 100% (1)


Uniformizează tenul

Textura plăcută: 95% (1)

Culoare plăcută: 90% (1)

Află mai multe

Eficacitate excelentă în 80% din cazuri (3)

Reduce și previne înroșirea
 Roșeața este redusă: 64% (2)

Află mai multe

Acest produs a fost formulat conform abordării ecobiologice a laboratoarelor NAOS pentru a vă oferi cea mai bună îngrijire. La baza acestui produs se află:

Pentru a se proteja de deteriorările celulare legate de expunerea la soare, pielea se bazează pe mecanisme naturale de protecție care uneori se pot dovedi a fi insuficiente. Acest complex brevetat întărește sistemul natural de apărare al celulelor pielii pentru a crește rezistența lor la efectele negative ale radiației solare.

Roșeața este cauzată, în primul rând, de dilatarea și slăbirea vaselor sangvine la nivelul microcirculației sângelui prin piele. Acest complex brevetat acționează asupra unui factor care contribuie la schimbările acestor vase sangvine pentru microcirculația sângelui .

Descoperă lista de ingrediente

Tipul pielii
Vârsta

5/5

1 recenzie
0 recenzii
0 recenzii
0 recenzii
0 recenzii
Resetați filtrul
5/ 5
Calmeaza si protejeaza
Helpful ?
0