Photoderm Autobronzant

Spray autobronzant hidratant care garantează o piele bronzată perfect şi uniform

În jurul soarelui

Piele sensibilă Autobronzant

Pentru cine este indicat?

Adulți

Ce ingrediente conține?

Descoperă compoziția
Ușor de utilizat

Photoderm Autobronzant crește nivelul de hidratare a pielii cu + 49,9% în interval de 2 ore, această acțiune persistând până la 24 de ore. *

  • Oferă eficacitate DHA sporită de noul sistem unic de difuzie, pentru a oferi un bronz treptat, în timp ce hidratează pielea.

Tubul cu aerosoli permite aplicarea din orice poziţie pe întreg corpul - Non-comedogenic

Află mai multe

Toate produsele BIODERMA sunt formulate în conformitate cu principiile ecobiologiei. Un concept aflat în centrul abordării NAOS pentru a respecta ecosistemul pielii și a-i menține sănătatea. Pe termen lung.

Photoderm Autobronzant oferă de o nouă tehnologie care combină agentul auto-bronzat DHA (Dihidroxiacetona) cu un sistem de difuzie unic. Acesta din urmă permite mai mult DHA să intre în contact cu epidermul și îmbunătățește astfel calitatea culorii.


Mai mult, Photoderm Autobronzant oferă protecţie internă: Cellular Bioprotection™.


Acest brevet exclusiv menţine și stimulează mecanismele de apărarea ale pielii (imunitate) în timpul expunerii la soare.

Body BODY
Face FACE

Pentru a obține bronzul: o dată pe zi timp de 3 zile, apoi o dată la 2 zile. Pentru a menține bronzul: o dată pe săptămână.

  • Etapa 1 Agitați înainte de folosire.
  • Etapa 2 Se aplică pe pielea curată și uscată. Aplicați uniform, ținând tubul la o distanță de 20 de cm de piele.

Nu pulverizați spre ochi sau mucoase. Se aplică pe pielea sănătoasă. Nu protejează de soare.

Produse cu eco-design: Lucrăm zilnic la îmbunătățirea produselor noastre pentru a minimiza impactul lor asupra mediului înconjurător. Cele mai multe dintre produsele noastre sunt fabricate din plastic 100% reciclabil, toate cutiile noastre exterioare sunt 100% reciclabile și sunt fabricate din hârtie provenită din păduri gestionate durabil. Instrucțiuni de sortare: Vă rugăm să consultați instrucțiunile locale de sortare pentru a recicla produsul cât mai corect.

Nu toate tipurile de piele răspund în același mod la radiațiile solare, deoarece fiecare individ are propria sa fotosensibilitate, caracterizată prin fototipul său.

Testat sub control dermatologic

Hidratează

Photoderm Autobronzant crește nivelul de hidratare a pielii cu +49,9% în interval de 2 ore.

Află mai multe

Acest produs a fost formulat conform abordării ecobiologice a laboratoarelor NAOS pentru a vă oferi cea mai bună îngrijire. La baza acestui produs se află:

Descoperă lista de ingrediente

Tipul pielii
Vârsta

3/5

1 recenzie
0 recenzii
0 recenzii
0 recenzii
1 recenzie
Resetați filtrul
1/ 5
Nu pot da referințe bune despre produs
Helpful ?
0
5/ 5
Îmi place ....nu, îi ador , un bronz frumos și uniform anul împrejur! Ușor de dispersează ,fără pete, pielea are efectul radiant și catifelat
Helpful ?
0