Photoderm Bronz SPF 30, Ulei bronzant

Ulei bronzant uscat SPF 30 care activează și prelungește bronzul natural

Protecție solară clasică și bronzantă

Piele sensibilă Protecție solară bronzantă

Pentru cine este indicat?

Adulți

Ce ingrediente conține?

Descoperă compoziția

Eficacitate dovedită

Produsul stimulează bronzarea naturală: 87%. *

  • Oferă o protecție UVA / UVB înaltă și optimă împotriva efectelor nocive ale razelor UV și ale radicalilor liberi (arsuri solare, intoleranță la soare, stres oxidativ etc.).
  • Activează biologic bronzul natural
  • Activează mecanismul de autoapărare al pielii și protejează împotriva riscurilor de deteriorare celulară.

Non-comedogenic - Foarte rezistent la apă - EFECT PIELE UMEDĂ - Fără efect lipicios - Nu lasă film gras - Textură invizibilă

Toate produsele BIODERMA sunt formulate în conformitate cu principiile ecobiologiei. Un concept aflat în centrul abordării NAOS pentru a respecta ecosistemul pielii și a-i menține sănătatea. Pe termen lung.

O inovație BIODERMA, complexul BRONZ stimulează procesul natural de bronzare.


Pe lângă activitatea de protecție UVA / UVB de suprafață (sisteme de filtrare), produsul oferă acțiune anti-oxidantă. Vitamina E protejează celulele pielii împotriva radiațiilor UV dăunătoare și previne îmbătrânirea prematură cutanată.

Body BODY
Face FACE
Păr și scalp

De mai multe ori pe zi, în cazul expunerii la soare.

  • Etapa 1 Se aplică uniform și generos înainte de expunerea la soare (reducerea cantității aplicate reduce nivelul de protecție)
  • Etapa 2 Se reaplică în mod frecvent înainte și după înot, frecare sau activităţi sportive.

Evitați contactul cu țesăturile. Se aplică pe pielea sănătoasă. Pulverizați în palma mâinii înainte de a aplica pe față. Nu pulverizați spre ochi. Nu este potrivit pentru femeile însărcinate. Nu expuneți bebelușii și copiii mici la soare. Expunerea excesivă la soare poate dăuna sănătății.

Produse cu eco-design: Lucrăm zilnic la îmbunătățirea produselor noastre pentru a minimiza impactul lor asupra mediului înconjurător. Cele mai multe dintre produsele noastre sunt fabricate din plastic 100% reciclabil, toate cutiile noastre exterioare sunt 100% reciclabile și sunt fabricate din hârtie provenită din păduri gestionate durabil. Instrucțiuni de sortare: Vă rugăm să consultați instrucțiunile locale de sortare pentru a recicla produsul cât mai corect.

Nu toate tipurile de piele răspund în același mod la radiațiile solare, deoarece fiecare individ are propria sa fotosensibilitate, caracterizată prin fototipul său.

Testat sub control dermatologic

Transparent

Textura este invizibilă: 90% (1)


Poate fi aplicat pe pielea umedă (2)

Stimulează bronzarea naturală

Produsul stimulează bronzarea naturală: 94% (3)


Foarte rezistent la apă (2)

Acest produs a fost formulat conform abordării ecobiologice a laboratoarelor NAOS pentru a vă oferi cea mai bună îngrijire. La baza acestui produs se află:

Descoperă lista de ingrediente

Tipul pielii
Vârsta

0/5

0 recenzii
0 recenzii
0 recenzii
0 recenzii
0 recenzii
Resetați filtrul
Încă nu există recenzii pentru acest produs. Poți fi tu prima persoană care își exprimă părerea!