Photoderm KID Lapte colorat SPF50+

Protecție solară înaltă pentru copii, aprobată de pediatri

Protecție solară pentru copii

Pielea normală a bebelușilor și copiilor

Brevetul Cellular Bioprotection™

Pentru cine este indicat?

Pentru toată familia (copii peste 12 luni)

Ce ingrediente conține?

Descoperă compoziția
Ușor de utilizat

Eficacitate dovedită

Rezistent la băi repetate.

 • Oferă o protecție UVA / UVB înaltă.
 • Activează mecanismul de autoapărare al pielii și protejează împotriva riscurilor de deteriorare celulară.
 • Asigură o aplicație vizibilă, uniformă, pentru o protecție optimă, datorită culorii albastre
 • Dispare rapid după aplicare.
 • Textura netedă - Fără efect gras - Fără urme albe
 • Toleranță foarte bună - Non-comedogenic - Formulă neparfumată - Rezistent la apă
 • Află mai multe

  Toate produsele BIODERMA sunt formulate în conformitate cu principiile ecobiologiei. Un concept aflat în centrul abordării NAOS pentru a respecta ecosistemul pielii și a-i menține sănătatea. Pe termen lung.

  Asocierea filtrelor UVA / UVB și brevetul Cellular Bioprotection ™ oferă copiilor o protecție optimă împotriva efectelor nocive ale razelor UV, precum și o protecție biologică internă reală.

  Body Corp
  Face Față

  De mai multe ori pe zi, în cazul expunerii la soare.

  • Etapa 1 Se aplică generos și uniform pe piele, înaintea expunerii la soare (o cantitate mai mică de produs reduce nivelul de fotoprotecţie).
  • Etapa 2 Se reaplică în mod frecvent înainte și după înot, frecare sau activităţi sportive.

  Aplicați pe pielea sănătoasă.Evitați contactul cu țesăturile.Se recomandă copiilor începând cu vârsta de 12 luni. Nu expuneți nou-născuții și copiii mici la soare în mod direct. Expunerea îndelungată la soare este o amenințare gravă pentru sănătate.

  Produse cu eco-design: Lucrăm zilnic la îmbunătățirea produselor noastre pentru a minimiza impactul lor asupra mediului înconjurător. Cele mai multe dintre produsele noastre sunt fabricate din plastic 100% reciclabil, toate cutiile noastre exterioare sunt 100% reciclabile și sunt fabricate din hârtie provenită din păduri gestionate durabil. Instrucțiuni de sortare: Vă rugăm să consultați instrucțiunile locale de sortare pentru a recicla produsul cât mai corect.

  Pielea copiilor prezintă caracteristici care o fac să fie fragilă și mai sensibilă. Pentru a rămâne sănătoasă și pentru a se adapta mai bine la mediul său, pielea copiilor are nevoie de produse de îngrijire speciale, adaptate. Pielea copiilor mici necesită o protecție specifică înaltă, care oferă cele mai bune garanții de siguranță.

  Testat sub control pediatric

  Asigură aplicarea vizibilă și uniformă
  Culoarea albastră permite o aplicație vizibilă: 100% (1)
  Culoarea albastră permite o aplicare omogenă: 100% (1)

  Află mai multe

  Asigură aplicare vizibilă și omogenă
  Culoarea albastră dispare rapid după aplicare pentru un finisaj invizibil în proporție de 91% (1)

  Rezistent la apă(2)

  Află mai multe

  Acest produs a fost formulat conform abordării ecobiologice a laboratoarelor NAOS pentru a vă oferi cea mai bună îngrijire. La baza acestui produs se află:

  Pentru a se proteja de deteriorările celulare provocate de expunerea la soare, pielea se bazează pe mecanisme naturale de protecție, care uneori se pot dovedi insuficiente. Acest complex brevetat consolidează sistemul natural de apărare a celulelor pielii pentru a-și crește rezistența la efectele negative ale radiațiilor solare. Acest brevet dezvoltat de Institutul de Cercetare NAOS a fost conceput în Aix-en-Provence, în cadrul laboratoarelor noastre.

  Descoperă lista de ingrediente