Photoderm Kid Spray SPF50+

Protecție solară foarte înaltă pentru copii, aprobată de medicii pediatri

Protecție solară pentru copii

Pielea normală a bebelușilor și copiilor

Brevetul Cellular Bioprotection™

Pentru cine este indicat?

Pentru toată familia (copii peste 12 luni)

Ce ingrediente conține?

Descoperă compoziția
Ușor de utilizat

Eficacitate dovedită

Rezistent la băi repetate.*

  • Oferă o protecție UVA / UVB foarte înaltă.
  • Activează mecanismul de autoapărare a pielii și protejează împotriva riscurilor de deteriorare celulară.

Culoarea produsului este naturală și se datorează combinației de filtre - Fără efect gras

  • Toleranță foarte bună - Non-comedogenic - Formulă neparfumată- Foarte rezistent la apă
Află mai multe

Toate produsele BIODERMA sunt formulate în conformitate cu principiile ecobiologiei. Un concept aflat în centrul abordării NAOS pentru a respecta ecosistemul pielii și a-i menține sănătatea. Pe termen lung.

Brevetul Cellular Bioprotection

Asocierea filtrelor UVA / UVB și brevetul Cellular Bioprotection ™ oferă copiilor o protecție optimă împotriva efectelor nocive ale razelor UV, precum și o protecție biologică internă reală.

Body BODY
Face FACE

De mai multe ori pe zi, în cazul expunerii la soare.

  • Etapa 1 Se aplică generos și uniform pe piele, înaintea expunerii la soare (o cantitate mai mică de produs reduce nivelul de fotoprotecţie).
  • Etapa 2 Se reaplică în mod frecvent înainte și după înot, frecare sau activităţi sportive.

Se aplică pe pielea sănătoasă. Pulverizați în palma mâinii înainte de a aplica pe față. Nu pulverizați spre ochi. Culoarea produsului se datorează combinației de filtre. Evitați contactul cu țesăturile. Copii mai mari de 12 luni. Nu expuneți bebelușii și copiii mici la soare. Expunerea excesivă la soare poate dăuna sănătății.

Produse cu eco-design: Lucrăm zilnic la îmbunătățirea produselor noastre pentru a minimiza impactul lor asupra mediului înconjurător. Cele mai multe dintre produsele noastre sunt fabricate din plastic 100% reciclabil, toate cutiile noastre exterioare sunt 100% reciclabile și sunt fabricate din hârtie provenită din păduri gestionate durabil. Instrucțiuni de sortare: Vă rugăm să consultați instrucțiunile locale de sortare pentru a recicla produsul cât mai corect.

Pielea copiilor prezintă caracteristici care o fac să fie fragilă și mai sensibilă. Pentru a rămâne sănătoasă și pentru a se adapta mai bine la mediul său, pielea copiilor are nevoie de produse de îngrijire speciale, adaptate. Pielea copiilor mici necesită o protecție specifică înaltă, care oferă cele mai bune garanții de siguranță.

Testat sub control dermatologic

Foarte rezistent la apă*

Află mai multe

Acest produs a fost formulat conform abordării ecobiologice a laboratoarelor NAOS pentru a vă oferi cea mai bună îngrijire. La baza acestui produs se află:

Pentru a se proteja de deteriorările celulare legate de expunerea la soare, pielea se bazează pe mecanisme naturale de protecție care uneori se pot dovedi a fi insuficiente. Acest complex brevetat întărește sistemul natural de apărare al celulelor pielii pentru a crește rezistența lor la efectele negative ale radiației solare.

Descoperă lista de ingrediente
compozitie ecobiologie - NAOS

Tipul pielii
Vârsta

5/5

5 recenzii
0 recenzii
0 recenzii
0 recenzii
0 recenzii
Resetați filtrul
5/ 5
Imi place acest produs deoarce ofera protectia necesara pielii copiilor mei contra razelor soarelui.
Helpful ?
1
5/ 5
Ft ft bun. Protecție ridicata, toleranta ft buna. Recomand cu încredere.
Helpful ?
1
5/ 5
Ii folosesc în mod regulat pentru copii mei,în special la fetita cea mica...având probleme cu pielea.Recomand cu încredere.
Helpful ?
1