Photoderm MAX Brume SPF50+

Protecție solară foarte înaltă cu aplicare fără întindere

Protecție solară clasică și bronzantă

Piele sensibilă

Brevetul Cellular Bioprotection™

Pentru cine este indicat?

Pentru toată familia (copii peste 3 ani)

Ce ingrediente conține?

Descoperă compoziția
Ușor de utilizat

96% din voluntari au considerat că textura este plăcută. *

  • Oferă o protecție foarte înaltă pe întregul spectru solar UVA-UVB și protejează împotriva efectelor nocive ale razelor UV și ale radicalilor liberi datorită ingredientului activ antioxidant
  • Poate fi reaplicat cu ușurință datorită sistemului său fără răspândire
  • Oferă un efect imediat revigorant

Nu necesită întindere. Poate fi aplicat pe pielea umedă - Capac multi-poziție, pulverizare continuă - Non comedogenic - Foarte rezistent la apă

Află mai multe

Toate produsele BIODERMA sunt formulate în conformitate cu principiile ecobiologiei. Un concept aflat în centrul abordării NAOS pentru a respecta ecosistemul pielii și a-i menține sănătatea. Pe termen lung.

Combinația exclusivă a filtrelor dermatologice UVA/UVB Photoderm Max Brume asigură o protecție optimă împotriva efectelor nocive ale soarelui, precum și protecție biologică internă. Brevetul Cellular Bioprotection™ activează apărarea naturală a pielii, protejează celulele și combate îmbătrânirea cutanată prematură.

Body Corp
Face FACE

Aplicați înainte de expunerea la soare și reaplicați la fiecare 2 ore,

  • Etapa 1 Aplicați uniform și generos de la 20 de cm, înaintea expunerii la soare (reducerea cantității de produs aplicat duce la reducerea nivelului de protecție)
  • Etapa 2 Aplicați produsul în palme și apoi se transferă pe ten.
  • Etapa 3 Se reaplică în mod frecvent înainte și după înot, frecare sau activităţi sportive.

Se aplică pe pielea sănătoasă. Culoarea produsului se datorează combinației de filtre. Evitați contactul cu țesăturile. Copii mai mari de 12 luni.. Nu expuneți bebelușii și copiii mici la soare. Expunerea excesivă la soare poate dăuna sănătății.

Produse cu eco-design: Lucrăm zilnic la îmbunătățirea produselor noastre pentru a minimiza impactul lor asupra mediului înconjurător. Cele mai multe dintre produsele noastre sunt fabricate din plastic 100% reciclabil, toate cutiile noastre exterioare sunt 100% reciclabile și sunt fabricate din hârtie provenită din păduri gestionate durabil. Instrucțiuni de sortare: Vă rugăm să consultați instrucțiunile locale de sortare pentru a recicla produsul cât mai corect.

Nu toate tipurile de piele răspund în același mod la radiațiile solare, deoarece fiecare individ are propria sa fotosensibilitate, caracterizată prin fototipul său.

Oferă un efect imediat revigorant

92% au găsit textura revigorantă *


Poate fi reaplicat cu ușurință

96% au găsit textura plăcută *


100% dintre voluntari au găsit produsul ușor de utilizat și că este ideal pentru bărbați și zone cu pilozitate *

96% dintre voluntari au constatat că textura și ambalajul sunt potrivite activități sportive sau în aer liber *

Află mai multe

Foarte rezistent la apă(2)

Află mai multe

Acest produs a fost formulat conform abordării ecobiologice a laboratoarelor NAOS pentru a vă oferi cea mai bună îngrijire. La baza acestui produs se află:

Pentru a se proteja de deteriorările celulare legate de expunerea la soare, pielea se bazează pe mecanisme naturale de protecție care uneori se pot dovedi a fi insuficiente. Acest complex brevetat întărește sistemul natural de apărare al celulelor pielii pentru a crește rezistența lor la efectele negative ale radiației solare.

Descoperă lista de ingrediente