Photoderm Nude Touch SPF50+ Nuanță deschisă

Îngrijire solară minerală cu efect invizibil

Protecție solară clasică și bronzantă

Piele mixtă sau grasă

Brevetul Cellular Bioprotection™

Pentru cine este indicat?

Adulți

Ce ingrediente conține?

Descoperă compoziția
Ușor de utilizat

Eficacitate dovedită

Efect matifiant semnificativ dupa 8 ore*

  • Formulă 100% minerală cu protecție foarte înaltă UVA / UVB
  • Efect anti-luciu timp de 8 ore datorită pudrelor matifiante.

Uniformizează aspectul pielii, îmbunătățește textura pielii și îi redă strălucirea naturală.

  • Reduce imperfecțiunile zi de zi

Textura ultra-ușoară, finisare tip pudră în perfectă fuziune cu pielea - Toleranță foarte bună - Non-comedogenic - Foarte rezistent la apă - Disponibil în 3 nuanțe.

Află mai multe

Toate produsele BIODERMA sunt formulate în conformitate cu principiile ecobiologiei. Un concept aflat în centrul abordării NAOS pentru a respecta ecosistemul pielii și a-i menține sănătatea. Pe termen lung.

Combinația dintre filtrele minerale UVA / UVB și brevetul celular Bioprotection ™ protejează pielea de daunele UV imediat și într-un mod durabil. Bioprotecția celulară activează apărarea naturală a pielii, protejează celulele și combate îmbătrânirea prematură a pielii.


Formul 100% minerală, cu tehnologie revoluționară Liquid-to-poder în trei etape: 1) La aplicare, agenții volatili se evaporă creând o formulă extrem de ușoară. 2) Aplicația matasoasă permite pigmenților și filtrelor să fie răspândite uniform pe piele pentru un ten perfect protejat, uniform. 3) Agenții de hidratare pătrund în straturile superficiale ale pielii, făcând loc pentru o finisare pudră, mată.


Acțiune instantanee piele mată și anti-imperfecțiune: 1) Pudre matifiante și cu focalizare moale pentru o acțiune anti-strălucire. 2) Acidul salicilic netezește textura pielii și crește strălucirea tenului.


Acțiune anti-imperfecțiune de lungă durată: brevetul Fluidactiv ™ combinat cu Capryloyl Glycine reglează cantitatea și calitatea sebumului produs zi de zi și împiedică astfel să apară imperfecțiuni ".

Face Față
Neck Gât

Pentru utilizare zilnică

  • Etapa 1 Agitați înainte de folosire până auziți biluțele eliberate în flacon.
  • Etapa 2 Folosiți după aplicarea rutinei de hidratare.Aplicați pe față și gât uniform și generos înainte de expunerea la soare (reducerea cantității aplicate reduce nivelul de protecție)
  • Etapa 3 Reaplicați frecvent, înainte și după înot, frecare sau sport.

Produse cu eco-design: Lucrăm zilnic la îmbunătățirea produselor noastre pentru a minimiza impactul lor asupra mediului înconjurător. Cele mai multe dintre produsele noastre sunt fabricate din plastic 100% reciclabil, toate cutiile noastre exterioare sunt 100% reciclabile și sunt fabricate din hârtie provenită din păduri gestionate durabil. Instrucțiuni de sortare: Vă rugăm să consultați instrucțiunile locale de sortare pentru a recicla produsul cât mai corect.

Nu toate tipurile de piele răspund în același mod la radiațiile solare, deoarece fiecare individ are propria sa fotosensibilitate, caracterizată prin fototipul său. Tipul de piele mixt și gras se caracterizează prin exces de sebum, fie pe zona T (piele mixtă), fie pe întreaga față (piele grasă) care poate fi însoțită de mici pete.

Testat sub control dermatologic

Uniformizează aspectul pielii

Produce un efect de piele perfectă: 89% (1)

Află mai multe

Anti-strălucire

Efect matifiant semnificativ până la 8 ore (1)


Reduc imperfecțiunile

După 21 de zile, imperfecțiunile sunt reduse (2)

Află mai multe

Acest produs a fost formulat conform abordării ecobiologice a laboratoarelor NAOS pentru a vă oferi cea mai bună îngrijire. La baza acestui produs se află:

Pentru a se proteja de deteriorările celulare legate de expunerea la soare, pielea se bazează pe mecanisme naturale de protecție care uneori se pot dovedi a fi insuficiente. Acest complex brevetat întărește sistemul natural de apărare al celulelor pielii pentru a crește rezistența lor la efectele negative ale radiației solare.

Modificările fluidității sebumului pot fi responsabile de petele pielii. Acest complex brevetat luptă împotriva îngroșării sebumului, pentru a împiedica înfundarea porilor și pentru a minimiza riscul apariției petelor.

Descoperă lista de ingrediente

Tipul pielii
Vârsta

0/5

0 recenzii
0 recenzii
0 recenzii
0 recenzii
0 recenzii
Resetați filtrul
Încă nu există recenzii pentru acest produs. Poți fi tu prima persoană care își exprimă părerea!