Photoderm Nude Touch SPF50+ Nuanță foarte deschisă

Îngrijire solară minerală cu efect invizibil.

Protecție solară clasică și bronzantă

Piele mixtă sau grasă

Brevetul Cellular Bioprotection™

Pentru cine este indicat?

Adulți

Ce ingrediente conține?

Descoperă compoziția
Ușor de utilizat

Eficacitate dovedită

Efect matifiant semnificativ dupa 8 ore*

PHOTODERM NUDE TOUCH SPF50+ TEINTE TRES CLAIRE

 • Formulă 100% minerală cu protecție foarte înaltă UVA / UVB
 • Efect anti-luciu timp de 8 ore datorită pudrelor matifiante.
 • Uniformizează aspectul pielii, îmbunătățește textura pielii și îi redă strălucirea naturală.
 • Reduce imperfecțiunile zi de zi
 • Textura ultra-ușoară, finisare tip pudră în perfectă fuziune cu pielea - Toleranță foarte bună - Non-comedogenic - Foarte rezistent la apă - Disponibil în 3 nuanțe.
  Află mai multe

  banner club naos

   

  Toate produsele BIODERMA sunt formulate în conformitate cu principiile ecobiologiei. Un concept aflat în centrul abordării NAOS pentru a respecta ecosistemul pielii și a-i menține sănătatea. Pe termen lung.

  Brevetul Cellular Bioprotection

  Combinația dintre filtrele minerale UVA / UVB și brevetul celular Bioprotection ™ protejează pielea de daunele UV imediate pe termen lungl. Bioprotecția celulară activează apărarea naturală a pielii, protejează celulele și combate îmbătrânirea prematură a pielii.

  Formulă 100% minerală, cu tehnologie revoluționară Liquid-to-poder în trei etape: 1) La aplicare, agenții volatili se evaporă creând o formulă extrem de ușoară. 2) Aplicația mătăsoasă permite pigmenților și filtrelor să fie aplicate uniform pe piele pentru un ten perfect protejat, uniform. 3) Agenții de hidratare pătrund în straturile superficiale ale pielii, pentru o textura pudrată, mată.

  Efect ultra-mat, anti-imperfecțiuni:
  1) Pudre matifiante soft-focus cu efect anti-strălucire.
  2) Acidul salicilic îmbunătățește textura pielii și îi redă strălucirea naturală

  Acțiune pe termen lung anti-imperfecțiuni:
  Brevetul Fluidactiv™ în combinație cu Capriloil Glicină reglează cantitatea și calitatea sebumului produs zilnic si previne apariția imperfecțiunilor

  Face Față
  Neck Gât

  Pentru utilizare zilnică

  • Etapa 1 Agitați bine înainte de folosire până auziți biluțele eliberate în flacon.
  • Etapa 2 Folosiți după aplicarea cremei de îngrijire. Aplicați pe față, gât și decolteu în mod uniform înainte de expunerea la soare (reducerea cantității de produs poate reduce nivelul de protecție).
  • Etapa 3 Reaplicați frecvent, înainte și după înot, activități sportive sau ștergere cu prosop.

  Este disponibil și în nuanță deschisă sau nuanță aurie. Adulți. Aplicați pe pielea sănătoasă. Expunerea excesivă la soare poate dăuna sănătății.

  Produse cu eco-design: Lucrăm zilnic la îmbunătățirea produselor noastre pentru a minimiza impactul lor asupra mediului înconjurător. Cele mai multe dintre produsele noastre sunt fabricate din plastic 100% reciclabil, toate cutiile noastre exterioare sunt 100% reciclabile și sunt fabricate din hârtie provenită din păduri gestionate durabil. Instrucțiuni de sortare: Vă rugăm să consultați instrucțiunile locale de sortare pentru a recicla produsul cât mai corect.

  Nu toate tipurile de piele răspund în același mod la radiațiile solare, deoarece fiecare individ are propria sa fotosensibilitate, caracterizată prin fototipul său. Tipul de piele mixt și gras se caracterizează prin exces de sebum, fie pe zona T (piele mixtă), fie pe întreaga față (piele grasă) care poate fi însoțită de mici pete.

  Testat sub control dermatologic

  Uniformizează aspectul pielii
  Produce un efect de piele perfectă: 89% (1)

  Află mai multe

  Anti-strălucire
  Efect matifiant semnificativ până la 8H (1)

  Reduce imperfecțiunile
  După 21 de zile imperfecțiunile sunt reduse (2)

  Află mai multe
  Crema Protectie solara Photoderm M SPF50+

  Acest produs a fost formulat conform abordării ecobiologice a laboratoarelor NAOS pentru a vă oferi cea mai bună îngrijire. La baza acestui produs se află:

  Pentru a se proteja de deteriorările celulare legate de expunerea la soare, pielea se bazează pe mecanisme naturale de protecție care uneori se pot dovedi a fi insuficiente. Acest complex brevetat întărește sistemul natural de apărare al celulelor pielii pentru a crește rezistența lor la efectele negative ale radiației solare.

  Modificările fluidității sebumului pot fi responsabile de petele pielii. Acest complex brevetat luptă împotriva îngroșării sebumului, pentru a împiedica înfundarea porilor și pentru a minimiza riscul apariției petelor.

  Descoperă lista de ingrediente
  compozitie ecobiologie - NAOS

  Tipul pielii
  Vârsta

  5/5

  1 recenzie
  0 recenzii
  0 recenzii
  0 recenzii
  0 recenzii
  Resetați filtrul
  5/ 5
  ador acest produs , il folosesc in lunile calde, chiar si la temperaturi foarte ridicate fata ramane mata si protejata
  Helpful ?
  1