Poluarea, stresul, produsele nepotrivite de machiaj... atunci când pielea ta suferă un puseu, îți dorești doar alinare. Vrei doar ca înțepăturile, furnicăturile sau senzația de arsură cutanată să dispară pe termen lung. În timp ce majoritatea cremelor se concentrează pe calmarea simptomelor, Bioderma îți propune o soluție care ajută pielea să se autoprotejeze.  

De ce este Sensibio Defensive diferit? Pentru că ajută pielea să își întărească propriile mecanisme de autoapărare.  

 • Crema acționează asupra mecanismelor biologice responsabile pentru pielea sensibilă și sensibilizată, în toată complexitatea lor.  
 • Este crema care calmează activ piele sensibilă și îi întărește mecanismele proprii de autoapărare în fața iritanților care o agresează.  

Pielea sensibilă poate avea una din două origini: sensibilitatea naturală, din cauza disfuncțiilor biologice, și cea indusă, determinată de factori legați de stilul de viață sau de mediul înconjurător. Sensibio Defensive este eficient în ambele situații. Astfel, pielea sensibilă se poate apăra din nou de factorii iritanți. Își redobândește mecanismele de autoapărare de care are nevoie pentru a se proteja corespunzător și pentru a exista în armonie cu mediul ei. Zi după zi, persoanele care au pielea sensibilă observă cum calitatea vieții lor este semnificativ îmbunătățită.  

Află mai multe și citește articolul "Ce înseamnă piele sensibilă și cum știi dacă și pielea ta este sensibilă?”  

Sensibio Defensive, cremă pentru calmare intensivă a pielii sensibile
Ingrediente biomimetice pentru pielea sensibilă

Acțiune defensivă inspirată de ecobiologie  

Pielea sensibilă și sensibilizată nu poate și nu ar trebui să existe într-o bulă. Este parte dintr-un ecosistem și ar trebui să știe să se adapteze schimbărilor din mediul ei. Atunci când pielea este sensibilă sau sensibilizată, devine esențial să acționezi asupra cauzelor reacțiilor. Experții laboratoarelor dermatologice Bioderma s-au inspirat direct de la mecanismele biologice proprii pielii de a se apăra și au dezvoltat tehnologia exclusivă Defensive, folosind ingrediente biomimetice. Dând putere pielii sensibile să se apere în mod activ de factorii iritanți, aceasta este capabilă să rupă cercul vicios al sensibilității și să își redobândească sănătatea pe termen lung.  

Ingredientele active calmează, fortifică și protejează pielea sensibilă  

Inovația exclusivă Bioderma, Defensive Technology, creează condițiile ideale pentru a stimula mecanismele de autoapărare proprii pielii. Mai mult decât a hidrata pielea sensibilă și sensibilizată, Sensibio Defensive are triplă acțiune, care oferă îngrijire optimă pentru pielea sensibilă indiferent de intensitatea simptomelor.  

Crește activitatea antioxidantă a pielii  

 

 • Factori precum poluarea, expunerea la razele UV sau stilul de viață pot crește stresul oxidativ al pielii. Când se întâmplă asta, pielea nu se mai poate apăra suficient de bine, bariera ei naturală fiind slăbită și lăsând mai mulți iritanți să pătrundă. Activitatea antioxidantă crescută este esențială în cercul vicios al pielii sensibile. 
 • Formula Sensibio Defensive include carnozină și vitamina E. Ambele ingrediente se găsesc în mod natural în piele și au un rol de protecție împotriva agenților externi care generează radicali liberi, inclusiv razele UV și poluarea.  

Întărește funcția de barieră de protecție a pielii  

 

 • Pentru a explica structura pielii, metafora zidului din cărămizi este des folosită. Celulele pielii sunt precum niște cărămizi, iar lipidele intercelulare sunt cimentul. Relipidarea, precum și enzimele și proteinele din acest zid, creează o barieră mai puternică, proces esențial pentru a ține departe iritanții care pot provoca simptomele pielii sensibile.  
 • În compoziția Sensibio Defensivetetrapeptide-10 sunt lipopeptidele care ajută creșterea tuturor lipidelor, enzimelor și proteinelor care sunt parte din bariera pielii.  

Neutralizează hiperactivitatea nervoasă  

 • Mulți factori declanșatori pot face pielea să reacționeze. Deci trebuie să reducă răspunsul local la iritații determinate zilnic de o gamă largă de surse.  
 • În compoziția Sensibio Defensive, extractul de salvie roșie limitează hiperactivitatea și neuro-sensibilitatea fibrelor nervoase senzoriale. Deci, reduce răspunsul local iritant la factorii declanșatori care pot face ca pielea sensibilă să reacționeze.  

 • Aurélie Guyoux, NAOS Research & Development Director
  Aurélie Guyoux, Director - NAOS.

  Textura este un factor important al cremelor pentru pielea sensibilă. În cazul Sensibio Defensive, provocarea a fost calmarea imediată a pielii și totodată asigurarea unui efect plăcut la aplicare. Și, de vreme ce toate tipurile de piele, din climate diferite, pot fi sensibile, Sensibio Defensive este disponibil în două texturi, una ușoară și fresh, iar cealaltă bogată și hrănitoare.

  Aurélie Guyoux, Director - NAOS.

Ambele texturi au fost create pe baza Defensive Technology și ajută pielea sensibilă și sensibilizată să se autoprotejeze. O alegi pe cea potrivită pentru nevoile tale, în continuă schimbare, în functie de zi/noapte, piele uscată/piele grasă, vară/iarnă... 

Sensibio Defensive are o textură ușoară, răcoritoare, care se topește pe măsură ce o întinzi pe piele, se absoarbe rapid și nu lasă un strat lipicios. Glicerina este un ingrediente biomimetic, găsit în mod natural în piele. Păstrează apa la interior, lăsând pielea suplă și hidratată. Squalanul vegetal completează glicerina, oferind extra hidratare. Iar pielii sensibile, care are nevoie de mai puțină hidratare, îi redă suplețea și delicatețea.  

Sensibio Defensive rich are o textură bogată, hrănitoare. Cu o senzație satinată la atingere, se absoarbe rapid și redă confortul pielii sensibile în perioadele de sensibilitate crescută, când pielea este mai uscată. Un agent ceros completează glicerina și squalanul vegetal, oferind extra hidratare și hrănire, mulțumită afinității extraordinare față de lipidele naturale.  

 

Texturile Sensibio Defensive
Sensibio Defensive, cremă pentru calmare intensivă a pielii sensibile

Rezultate clinice excelente  

Sensibio Defensive și ingredientele sale și-au dovedit eficacitatea, toleranța și siguranța în timpul studiilor clinice, supravegheate de medici dermatologi, efectuate pe eșantioane de persoane care au pielea sensibilă din cauza diferiților iritanți. 

Imediat după aplicarea Sensibio Defensive

- 100% dintre subiecți și-au simțit pielea protejată.1
- 97% dintre subiecți s-au bucurat de confort cutanat.1
- Sensibilitatea a fost redusă cu 73%.2

 

După patru săptămâni de utilizare Sensibio Defensive

- 97% dintre subiecți au declarat că pielea lor a fost calmată, au simțit mai puțin disconfort și aceasta s-a protejat mai bine împotriva agresiunilor.1
- 94% dintre subiecți au declarat că pielea a fost mai rezistentă în fața agresiunilor externe1
- 100% dintre subiecți au declarat că pielea lor este mai puțin sensibilă și sensibilizată.1
-  Sensibilitatea a fost redusă cu 50%.3

 

Îmbunătățirea calității vietii:

- Pentru 88% dintre subiecți poluarea a avut un impact mai mic asupra calității vieții, acesta fiind redus cu 46%.
- Pentru 94% dintre subiecți sensibilitatea pielii a avut un impact mai mic asupra vieții de zi cu zi.

 

1 Test clinic de folosire, % satisfacție, pe 33 de subiecți, timp 28 de zile
Test Capsaïcin, pe 22 de subiecți 
Studiu clinic pe 29 de subiecți, timp de 28 de zile 
Studiu clinic, % satisfacție, pe 33 de subiecți, timp 28 de zile
 

Piele sensibilă și sensibilizată Sensibio Defensive

Îngrijire zilnică

Piele sensibilă și sensibilizată

Defensive Tehnology

Sensibio Defensive

(3 reviews)

Cremă pentru calmare intensivă

Pentru cine este indicat?

Adulți, Adolescenți

Piele sensibilă și sensibilizată - Sensibio Defensive Rich Bioderma

Îngrijire zilnică

Piele sensibilă și sensibilizată

Defensive Tehnology

Sensibio Defensive Rich

(2 reviews)

Cremă pentru calmare intensivă

Pentru cine este indicat?

Adulți, Adolescenți