În lume, la fiecare secundă, o femeie ALEGE Sensibio H2O pentru rutina sa de îngrijire

 

Ce este apa micelară?

De ce să folosești mai multe produse pentru o demachiere perfectă, când poți folosi unul singur, perfect tolerat chiar și de cea mai sensibilă piele? Tehnologia Micelară dezvoltată de Laboratoarele dermatologice Bioderma este inspirată de lipidele celulare găsite în mod natural în piele pentru a fi în perfectă armonie cu aceasta și a-i păstra filmul hidrolipidic, pelicula protectoare naturală. În plus, apele micelare Bioderma nu necesită clătire.

Sunt microparticule invizibile care atrag impuritățile și le elimină de pe piele fixându-le pe discheta demachiantă.

ecobiology

Apa de la robinet conține substanțe care pot irita pielea sensibilă. De aceea, în compoziția apelor micelare Bioderma intră o apă înalt purificată, până la cel mai înalt nivel de puritate chimică și microbiologică. Astfel, acestea nu necesită clătire.

apa micelara

Aceștia sunt ingrediente active biomimetice, similare cu compoziția pielii, care fac ca apele micelare Bioderma să aibă o toleranță ridicată, fiind recomandate chiar și pentru cea mai sensibilă piele.

 

Află mai multe despre apa micelară

sensibio h2o

Sensibio H2O

Îndepărtează eficient machiajul și curăță în profunzime pielea sensibilă, în timp ce îți tratează pielea cu delicatețe. Sensibio H2O respectă echilibrul biologic al pielii și ajută la calmarea ei. De asemenea, previne riscul de reactivitate cutanată, complexul de 3 zaharuri calmante biomimetice împiedicând procesul inflamator.

 

 

99% din machiaj eliminat

99% din particulele poluante eliminate

78% din metalele grele curățate

 

Află mai multe despre Sensibo H2O

sensibio h2o

Hydrabio H2O

Îndepărtează machiajul, hidratează și calmează pielea, îi redă catifelarea și și strălucirea naturală. Hydrabio H2O este prima și singura apă micelară dermatologică perfect compatibilă cu pielea care datorită brevetul exclusiv Aquagenium™ stimulează capacitățile naturale de hidratare. Mai mult, ajută pielea să rețină apa necesară pentru a fi sănătoasă și pentru a avea un aspect uniform.

 

95% pielea este curățată

85% pielea este mai catifelată

25% mai multă hidratare după 8 ore

 

Află mai multe despre Hydrabio H2O

 

hydrabio h2o

Sebium H2O

Îndepărtează machiajul și ajută la reglarea producției și calității sebumului, principala cauză a pielii grase sau mixte, datorită agenţilor săi de purificare, gluconatul de zinc și sulfatul de cupru. Astfel, pielea este purificată fără să se usuce, iar secreția glandelor sebacee este echilibrată. Sebium H2O oferă o senzație imediată de prospețime și ține sub control apariția imperfecțiunilor.

 

95% piele purificată

95% curățare blândă

93% din particulele de pe piele eliminate

 

Află mai multe despre Sebium H2O

sebium h2o

Când folosești apa micelară

Este recomandat ca pielea feței să fie curățată de două ori pe zi, dimineața și seara, chiar dacă ai folosit produse de machiaj sau nu.

Dimineața Folosește apa micelară dimineața pentru a elimina reziduurile acumulate pe piele pe timpul nopții, precum, praf, particule de pe pernă, alergeni, etc.. Astfel, vei avea pielea curată și pregătită pentru a aplica produsele de îngrijire și machiaj, limitând reactivitatea cutanată.
Seara Chiar dacă nu ai folosit machiaj, peste zi, pielea ta a acumulat impurități din cauza poluării, a transpirației, a prafului și nu numai. De aceea, este important să te demachiezi înainte de culcare, pentru ca pielea ta să poată respira pe durata nopții. Mai mult, o piele curată întârzie procesul de îmbătrânire cutanată.

sensibio h2o eye

Transformă rutina de demachiere într-un adevărat răsfăț pentru pleoape și buze cu noua apă micelară bifazică Sensibio H2O eye. Aceasta curăță în profunzime chiar și machiajul rezistent la apă și, în același timp, repară și protejează pielea delicată a feței și pleoapelor. Sensibio H2O eye conține 30% soluție lipofilă, uleioasă, și 70% apă micelară, într-un echilibru perfect de eficiență și toleranță. În plus, este îmbogățit cu ingrediente dermatologice active - provitamina B5, zaharuri naturale – care calmează, hidratează și protejează bariera naturală a pielii. Sensibio H2O eye este inspirat de lipidele găsite în mod natural în piele și îmbogățite cu ingrediente care asigură o toleranță ridicată, dar și eficiență.

Putere excelentă de curățare

95% elimină machiajul rezistent la apă

95% elimină particulele de poluare

Sensibio H2O eye elimină delicat și rapid machiajul rezistent la apă de pe pleoape sau buze, calmând pielea și redându-i confortul. În timp, genele tale vor deveni mai dese, mai groase și cu mai mult volum, fără ca pleoapele să se înroșească atunci când îndepărtezi machiajul. În plus, are o eficiență ridicată în înlăturarea particulelor de poluare care îți încarcă pielea în fiecare zi. Sensibio H2O eye este atât de delicat încât îl poți folosi chiar dacă porți lentile de contact. 

Înainte să îl folosești, agită bine recipientul pentru ca partea uleioasă și apa micelară să se amestece bine, iar micelele îmbogățite cu ingrediente dermatologice active să se activeze. ​

Și nu te îngrijora, pentru că Sensibio H2O eye nu lasă o peliculă grasă pe piele și nu necesită clătire. Astfel, rutina ta de demachiere devine și mai ușoară, ca un răsfăț pentru pleoape și buze.

BIODERMA product photo, Sensibio H2O 500ml, apă micelară pentru pielea sensibilă

Igienă zilnică fără clătire

Piele sensibilă Piele normală

Tehnologia Micelară

Sensibio H2O

(5 reviews)

Apă micelară pentru curățarea și îndepărtarea machiajului pielii sensibile

Pentru cine este indicat?

Adulți, Adolescenți

Igienă zilnică fără clătire

Piele sensibilă deshidratată

Brevetul Aquagenium

Hydrabio H2O

(5 reviews)

Apă micelară dermatologică care curăță, îndepărtează machiajul și hidratează.

Pentru cine este indicat?

Adulți, Adolescenți

BIODERMA product photo, Sebium H2O 500ml, apă micelară pentru pielea predispusă la acnee, mixtă sau grasă

Igienă zilnică fără clătire

Piele mixtă sau grasă Piele predispusă la acnee

Tehnologia Micelară

Sebium H2O

(2 reviews)

Apă micelară dermatologică care elimină machiajul şi curăţă delicat pielea fără a o usca.

Pentru cine este indicat?

Adulți, Adolescenți

Igienă zilnică fără clătire

Piele sensibilă

Tehnologia micelară bifazică

Sensibio H2O eye

(3 reviews)

Apă micelară bifazică pentru ochi și buze. Toleranță înaltă. Calmează, hidratează, protejează pielea și îndepartează chiar și machiajul waterproof.

Pentru cine este indicat?

Adulți, Adolescenți