Atoderm Preventive

Prima cremă dermo-consolidantă hrănitoare care opreşte agravarea uscăciunii cutanate de la naştere

Îngrijire zilnică

Piele sensibilă uscată sau foarte uscată Piele sensibilă atopică foarte uscată sau atopică

Complexul brevetat Skin barrier therapy

Pentru cine este indicat?

Copii, Nou-născuți

Ce ingrediente conține?

Descoperă compoziția
Prescribed by dermatologists Prescris de medicii dermatologi

Eficacitate dovedită științific

Reduce uscarea cutanată cu 64% după 29 de zile de utilizare. *

 • Limitează agravarea uscăciunii pielii, chiar de la naștere
 • Întărește și protejează pielea
 • Toleranță foarte bună - Textura extra-confortabilă - Absorbție rapidă - Parfum ușor
 • Potrivit pentru pielea foarte uscată până la cea cu potențial atopic, pielea sensibilă
 • Află mai multe

  Toate produsele BIODERMA sunt formulate în conformitate cu principiile ecobiologiei. Un concept aflat în centrul abordării NAOS pentru a respecta ecosistemul pielii și a-i menține sănătatea. Pe termen lung.

  Atoderm Preventive este o cremă nutritivă dermo-consolidantă care încetinește agravarea uscăciunii cutanate de la naștere *.
  Complexul exclusiv Lipigenium ™ ajută la refacerea unei bariere eficiente a pielii.
  Complexul brevetat SKIN BARRIER THERAPY ™ * limitează aderența anumitor bacterii (Staphylococcus aureus) pe suprafața pielii, ceea ce poate agrava uscăciunea pielii.

  Face FACE
  Body Corp

  O dată sau de două ori pe zi

  • Etapa 1 Aplicați Atoderm Preventive pe față/corp pe pielea curățată.
  • Etapa 2 Masați delicat până la absorbire.

  Poate fi folosit pentru nou născuți, cu excepția premaurilor. Nu aplicați pe pielea deteriorată. Dacă pielea uscată persistă, consultați un specialist.

  Produse cu eco-design: Lucrăm zilnic la îmbunătățirea produselor noastre pentru a minimiza impactul lor asupra mediului înconjurător. Cele mai multe dintre produsele noastre sunt fabricate din plastic 100% reciclabil, toate cutiile noastre exterioare sunt 100% reciclabile și sunt fabricate din hârtie provenită din păduri gestionate durabil. Instrucțiuni de sortare: Vă rugăm să consultați instrucțiunile locale de sortare pentru a recicla produsul cât mai corect.

  60% dintre sugari sunt născuți cu o barieră deteriorată a pielii, ceea ce duce la pielea foarte uscată. Înainte de vârsta de un an, 20% dintre sugari dezvoltă pielea atopică caracterizată prin cicluri de uscăciune severe și recurente. În prezent, comunitatea științifică recomandă gestionarea din timp pentru sugari pentru a-și păstra bariera sănătoasă a pielii.

  Rezultate dovedite prin studii clinice

  Limitează agravarea uscăciunii cutanate
  Reduce uscarea cutanată cu 64% după 29 de zile de utilizare (1)

  Întărește și protejează pielea
  TEWL: -36% după 28 de zile de utilizare (2)

  Află mai multe

  Acest produs a fost formulat conform abordării ecobiologice a laboratoarelor NAOS pentru a vă oferi cea mai bună îngrijire. La baza acestui produs se află:

  Bacteriile se regăsesc în mod natural pe suprafața pielii și sunt necesare pentru echilibrul acesteia. În cazul pielii predispuse la atopie, prezența excesiva a anumitor bacterii poate duce la agravarea stării sale. Skin barrier therapy™ limitează adeziunea acestor bacterii pe suprafața pielii. Acest brevet dezvoltat de Institutul de Cercetare NAOS a fost conceput în Aix-en-Provence, în cadrul laboratoarelor noastre.

  Pielea are o barieră naturală de apărare prin intermediul căreia se protejează de mediul înconjurător. În cazul pielii uscate, predispuse la atopie, acestei bariere îi lipsesc lipide și proteine, astfel nu își mai îndeplinește rolul de protecție. Această tehnologie ajută la restabilirea unei bariere eficiente a pielii. Acest brevet dezvoltat de Institutul de Cercetare NAOS a fost conceput în Aix-en-Provence, în cadrul laboratoarelor noastre.

  Factorii externi de stres pot face pielea reactivă și sensibilă. Acest complex brevetat crește pragul de toleranță a pielii - indiferent de tipul de piele - pentru a-și consolida rezistența. Brevetul a fost dezvoltat de Institutul de Cercetare NAOS și a fost conceput în Aix-en-Provence, în cadrul laboratoarelor noastre.

  Descoperă lista de ingrediente